76 1234
發新話題

[兵工廠] 2009年二人團體賽 7月12日 星期日 (4 - 8pm) - 觀塘乒高球會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

[兵工廠] 2009年二人團體賽 7月12日 星期日 (4 - 8pm) - 觀塘乒高球會

賽制 : 單雙單, 小組3局2勝,小組首兩名出線,八強到決賽5局3勝,下線5局3勝

獎品 : 頭四名獎牌各2個,下線冠軍優異獎牌2個

費用 : 乒工廠會員每隊(兩人)$60, 非會員每隊(兩人)$80

名額 :

16隊,乒工廠8隊,外隊8隊,隊伍自行組隊,乒工廠隊伍必須為內部會

註意 :

外隊必須先pm聯絡方法給本人,報名時必須列明拍擋姓名,方接受報
名處理,

例如 : 廠長 + 4466

乒工廠會員隊伍 :

1.家樂 + Zoe cfm
2.Alan + 邱仔 cfm
3.聰聰 + oldcake cfm
4.紅雙喜+粒仔輝 cfm
5.忠 + stephen
6.諾 + kenny cfm
7.chivas + kin cfm
8.brian + tinyau cfm

非會員隊伍

1.乒之仁 + 威利多 cfm
2.拉抽王+ 金真 cfm
3.coco + friend cfm
4.Tommy + Alvin cfm
5.Him & Wing cfm
6.phantasy +  draw  仔 cfm
7.ele1214 + 行仔 cfm
8.ray  and frankie cfm

join (乒之仁 + money)
thx

ALEXLAW+L

ngankc + 容駿濤

天樂+加菲
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-6-25 00:53 發表
ngankc + 容駿濤
ngankc 你係會員呀!! 要夾自己人!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-25 00:57 發表

ngankc 你係會員呀!! 要夾自己人!liness" />
佢想比70$...哈哈

試join 等阿輝回復
「紅雙喜+粒仔輝」
唔知得唔得呢?

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-6-25 01:09 發表
試join 等阿輝回復
「紅雙喜+粒仔輝」
唔知得唔得呢?
不可留位!! 要公平一點!! 盡快確定partner先再報啦!!liness" />liness" />

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-6-24 23:55 發表
ALEXLAW+L
新人請pm contact比我!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-25 01:14 發表

不可留位!! 要公平一點!! 盡快確定partner先再報啦!!liness" />liness" />liness" />
聽日答你!thx :p

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-25 00:57 發表

ngankc 你係會員呀!! 要夾自己人!liness" />
你當我地非會員得唔得?

melody+胡胡

聰聰 + oldcake

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-25 07:37 AM 發表
聰聰 + oldcake
玩野咩~你都有名la~

join (Kwai + Sandy)  6xxxxxxx - kwai   

tks.香df港61乒乓球論壇 7 h16188

我又報 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-25 15:04 發表
我又報 !
無人part 你.....
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-25 15:04 發表
我又報 !
做乜呀盤+衰貓ga????????

why not
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

76 1234
發新話題