發新話題

華星-〔紅雙喜〕膠皮*新增藍綿Neo省套

回復 403# 的帖子

你在本店購買板或膠皮都可以免費貼膠.
你買滿1000元即可成為會員,計你會員價.

C7長膠最薄海綿幾多

~超級榮譽~

馬林碳 +neo省狂飆3 +Xiom Vega Pro(反手) total  how much ??

回復 406# 的帖子

馬林碳 +neo省狂飆3 +Xiom Vega Pro(反手)
$600  +  $230 + $250 = 1080
已計了會員價.

引用:
原帖由 China Star 於 2012-6-19 19:50 發表
馬林碳 +neo省狂飆3 +Xiom Vega Pro(反手)
已計了會員價.
舖頭買野有冇得用credit card ?

我記得果度好似唔比用信用卡0.0

引用:
原帖由 China Star 於 2012-6-19 19:50 發表
已計了會員價.
確實要!! thx!

想問下新隻省狂係米藍綿?

回復 411# 的帖子

唔係.
都係橙綿~

引用:
原帖由 China Star 於 2012-7-16 00:24 發表
唔係.
都係橙綿~
新同舊有咩分別?
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

換了包裝

引用:
原帖由 henrytam 於 2012-7-16 00:27 發表
換了包裝
打落一樣感覺??
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

而家咩樣架

回復 416# 的帖子

已更新了圖片.
大家可以去產品圖片睇下~

國狂呢?
騎牛遠遠過前村,吹笛風斜隔壟聞。
多少長安名利客,機關用盡不如君。

引用:
原帖由 飛鷹 於 2012-7-16 14:46 發表
國狂呢?
有咩?
Donic~Butterfly,DHS,Double fish,Xiom

回復 419# 的帖子

以前的有機國狂賣埋現時店舖的一批.
就無得再入貨了.
所以價目表已經無顯示!!

請問華星有沒有入2012新款藍綿省狂 ,可否訂購

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 421# 的帖子

我們有依款新包裝.
不過都是橙海綿.
藍海綿可以問問紅雙喜有沒有~
如有都會入貨,請留意!

依款新包裝係舊定新膠面?

發新話題