發新話題

華星-〔紅雙喜〕膠皮*新增藍綿Neo省套

我想問schlager light fl  配吾配得狂3架??
如果得既配邊隻狂3較好打呢(普狂3除外)??
省狂而家仲係咪150?? 國狂係咪仲係200??

回復 244# 的帖子

我建議配NEO省套3.力量會較好.
是的.價錢未變~

引用:
原帖由 China Star 於 2011-1-1 22:15 發表
我建議配NEO省套3.力量會較好.
是的.價錢未變~
多謝意見!! 新省狂3 會吾會冇舊既咁好磨擦

回復 246# 的帖子

相對是會的.
因膠皮不同了.
但慢慢識應應該都ok的.

我正想問 你們的國狂如何証明是真的?! 很多人也問國狂是不是真 可否作答?! 很難給信心去買...

回復 250# 的帖子

我們的國狂在膠皮面都有國狂專有的白色數字條.
而且還有紅雙喜官方的刮碼貼紙.
海綿亦印了國字樣.
至於坊間有多種的說法驗真偽.
就睇各人覺得那個可信.
不過有一點本店可以說明的是開店到現時.
本店國狂和省狂的銷售是非常好的.!!

回復 252# 的帖子

國狂3只有39-40.無38度的.
我們可以幫你用有機膠水貼膠

回復 254# 的帖子

只要你在本店買膠.我們都免費提供膠水幫你貼埋!

舊狂飆在2011年下旬不能再用?

回復 256# 的帖子

現時國際乒聯的網站.舊狂飆仍有註冊.
但本店覺得穩陣D用NEO膠面就一定無問題.

引用:
原帖由 Dilun 於 2011-1-7 20:39 發表
請問你會唔會入貨/有冇得買, 藍綿狂/天呢?
應該唔會了.
貨源太少.而且比較多假貨.
所以唔入.

引用:
原帖由 Dilun 於 2011-1-7 20:39 發表
請問你會唔會入貨/有冇得買, 藍綿狂/天呢?
應該唔會了.
貨源太少.而且比較多假貨.
所以唔入.

引用:
原帖由 hotat 於 2011-1-8 10:59 發表
請問國狂3同省狂 3 有咩分別
另外..省狂 3 係咪舊狂??
國狂3主要是膠皮的質數比較好.無咁容易殘.
省狂3仲有少量紅色舊狂.
其他都是新NEO面的省狂

發新話題