發新話題

【雷蒙月賽】7月25日 (星期六) 7:00-11:00pm 通洲街公園(壁球室)

引用:
原帖由 拉抽王 於 2009-6-6 18:54 發表
報名.
welcome...

引用:
原帖由 pusgary 於 2009-6-7 18:01 發表
i join ,thank you
welcome!

引用:
原帖由 unixpanda 於 2009-6-7 23:14 發表
Hi RaymondSir, I want to join ar
welcome...

我報名參加。

引用:
原帖由 球痴 於 2009-6-9 19:59 發表
我報名參加。
一早留左位比你............

join again ,haha~

思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

Please put me in the waiting list. Thanks!

welcome.....

please put me in the waiting list, thanks

引用:
原帖由 andysir 於 2009-6-15 13:59 發表
please put me in the waiting list, thanks
welcome....

資料更新!

資料更新!!!

RaymondSir,由于7月25日要打排名賽,所以要退出今次的月賽.唔好意思,第一次參加,就要退出.希望下次可以再有機會參加你的月賽

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-26 12:55 發表
RaymondSir,由于7月25日要打排名賽,所以要退出今次的月賽.唔好意思,第一次參加,就要退出.希望下次可以再有機會參加你的月賽
ok!!

哩民sirrr... 我去旅行, 個日下晝先返.. 我諗都黎唔到嫁啦!!
sori呀..

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-6-28 22:08 發表
哩民sirrr... 我去旅行, 個日下晝先返.. 我諗都黎唔到嫁啦!!
sori呀..
okok!!

回復 1# 的帖子

不好意思,果日打全港賽來不到sorry

引用:
原帖由 rainbow 於 2009-7-1 22:20 發表
不好意思,果日打全港賽來不到sorry
OKOK!!

深水步站A2出口直行  或
南昌站D2出口

發新話題