發新話題

【野田盃】7月4日 (星期六) 6:00-10:00pm 歌和老街公園壁球及乒乓球中心4樓

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-3 07:03 發表

有乜所謂
我好似剩係見過1次Dicky比人"卓"
黎喇我想睇下果日d人點爭
rule is set up already!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-3 07:04 發表

rule is set up already!
咁由佢
睇太陽打
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

請問即係邊日打呢????

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-3 08:37 發表
請問即係邊日打呢????
你地一日無人話會幫手book場,
就真係唔知幾時先有得打!!

不是7月1日???

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-3 09:28 發表
不是7月1日???
你地有d人個日已經用左身份證book場,
我諗book唔到啦!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-3 07:03 發表

其實依家的獎項只係根據你地之前的意願嚟決定,
如果你地覺得唔好,
咁有無第樣嘢係關於我而大家又鍾意架呢?
其實一張合照也可以....什至妳也可以花點心思想想.....
搞手也可以多想想送什麼樣的獎品,不一定只聽其他人的意願呢...人家話要香吻你就送香吻,,,,,
因為你要會有獨立的思考....
這裡也有不少家長或他們的子女瀏覽及傾計,也應該盡量保持我們的形象吧..

“殿軍 - 見到野田妹都會即刻打開蓋”...............................吾明!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-2 23:35 發表

你之前無係個post到留位呀,
不如你睇咗啲details先話我知你係咪真係想參加呀!!liness" />
咪玩啦~~獎品咁豐富...點會有人唔想差加~~~~~

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-3 09:51 發表

你地有d人個日已經用左身份證book場,
我諗book唔到啦!!
agree..........!!  
你都應該book唔到啦!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-3 09:09 發表

你地一日無人話會幫手book場,
就真係唔知幾時先有得打!!
我會幫手BOOK~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-3 09:55 發表

我會幫手BOOK~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...
真係好啦你!!

引用:
原帖由 off+ 於 2009-6-3 09:53 發表
“殿軍 - 見到野田妹都會即刻打開蓋”...............................吾明!
updated!

其實大家開吓玩笑姐,唔使咁認真呀

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-6-3 09:52 發表

其實一張合照也可以....什至妳也可以花點心思想想.....
搞手也可以多想想送什麼樣的獎品,不一定只聽其他人的意願呢...人家話要香吻你就送香吻,,,,,
因為你要會有獨立的思考....
這裡也有不少家長或他們的子女瀏 ...
首先我要講既係,
呢個比賽係你地叫我攪既,
見到你地咁踴躍支持,
就算我依家就黎忙到死我都照攪......

而你的提議亦已採用做第三名的獎品,
咁唔通第一名同第三名一樣啦喎?

你話我無諗過,
第二名個獎品我係諗左好耐先諗到架!!

我攪呢個比賽係想大家開開心心,
但又想特別d,
唔似平時的月賽咁!
如果你地係唔欣賞既話,
我無野好講.....
塑性cancel左個比賽算啦咁!!

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-3 09:55 發表

我會幫手BOOK~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...
book.....什麼時間..

[quote]原帖由 david 於 2009-6-3 10:19 發表
其實大家開o下玩笑

你都知我係講下笑,
唔知依家點解我要當眾咁樣俾人話法囉??
心淡................................................................

引用:
原帖由 小閒 於 2009-6-3 10:25 發表
book.....什麼時間..
Sorry,
你唔入選!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-3 10:23 發表

首先我要講既係,
呢個比賽係你地叫我攪既,
見到你地咁踴躍支持,
就算我依家就黎忙到死我都照攪......

而你的提議亦已採用做第三名的獎品,
咁唔通第一名同第三名一樣啦喎?

你話我無諗過, ...
現在不只我一個人提出其他意見呢....所以也應該在多方面作考慮...
其實送一塊你的親筆簽名球拍,或者你曾經穿過的球衣....之類,也可以很有紀念價值.....

吾緊要.啦..
其實送咩都無所謂..
大家目的都要想同其他對手較量一下吧..玩下之嘛
你估到最後贏左個比賽戈個人..真系會比野田妹錫一啖咩

發新話題