發新話題

【野田盃】7月4日 (星期六) 6:00-10:00pm 歌和老街公園壁球及乒乓球中心4樓

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-5 14:28 發表

攪錯呀??
唔好咁火爆la.......

野田~~~星期六我唔得..................

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-5 14:28 發表

攪錯呀??
退出賠雙 !!   是否要書面解釋 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-5 14:38 發表

退出賠雙 !!   是否要書面解釋 !
喎~~~係未決定日子之前~~我已經PM左野田大哥 星期六唔得架勒................>.<~

Tingau...你死緊.....................得罪山口組 "山口野田"
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-5 14:45 發表

喎~~~係未決定日子之前~~我已經PM左野田大哥 星期六唔得架勒................>.
我知呀,
多謝你的合作,
佢地又少個勁敵!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-5 14:59 發表
Tingau...你死緊.....................得罪山口組 "山口野田"
TINGAU........你吾駛驚她.....我全力支持你....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-5 14:59 發表
佢係好人,
唔會咁快死!!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-6-5 15:09 發表
TINGAU........你吾駛驚她.....我全力支持你....
所以你地2個都打唔到囉!!

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-6-5 14:43 發表
下個月參加返了liness" />
下個月你攪!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-5 15:11 發表

下個月你攪!
haha...."西北月賽"..........

引用:
嗚嗚嗚........唔姦我事架~~~~~~~~

引用:
原帖由 小閒 於 2009-6-5 15:09 發表
都係小閒對我最好!!!!!!!!!!!!!!!!!!
不枉我同你做左一場驚險既 裁判~~DRAW DRAW DRAW~~

引用:
原帖由 小吉 於 2009-6-5 21:32 發表
join 得唔得呀?
hi 小吉同志
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-5 21:33 發表

hi 小吉同志
兄妹班

大吉vs小吉???

發新話題