發新話題

【野田盃】7月4日 (星期六) 6:00-10:00pm 歌和老街公園壁球及乒乓球中心4樓

【野田盃】7月4日 (星期六) 6:00-10:00pm 歌和老街公園壁球及乒乓球中心4樓

日期: 7月4日 (星期六)  6:00-10:00pm
地點: 歌和老街公園壁球及乒乓球中心4樓17至23號檯
名額: 32人
費用: 由參賽人士share book場費
對象: 我之前認識的人士會優先成為正選 (幫手book場的後備人士亦會作優先考慮)
         而其他人則會根據係留位post的先後次序作為後備人士
         見唔到自己名的人士則作落選論
比賽形式: 暫定分5至6組, 每組5人
                    每組分別進行單循環並以 3 局 2 勝 11 分進行比賽
                    每組首兩名出線後會以 5 局 3 勝 11 分進行淘汰賽

獎項: 冠軍 - 金牌一個
         亞軍 - 銀牌一個
         季軍 - 銅牌一個
         殿軍 - 鐵牌一個

入選勇士
1. RaymondSir (confirm)
2.
太陽之子 (confirm)

3.
胡胡 (confirm)
4. 天樂 (confirm)
5. Jotam (confirm)

6. pingpong
7.
羊咩

8. bond (confirm)
9.
日本叔叔 (confirm)
10. IsAmAre (confirm)
11. 傻峰 (confirm)
12. jack (confirm)

13. melody
(confirm)
14. brian1115
15. david (confirm)
16. kiu-bobo (confirm)
17. wayne_ka_lun

18. 牙龜 (confirm)
19. james007 (confirm)
20. jack~強 (confirm)
21. simonko (confirm)
22. fanlam13 (confirm)
23. skywalker117 (confirm)
24. 拉抽王 (confirm)
25. myck008
26. 將軍乒聯 (confirm)
27. nchan001
28. 嗚哇

29. 施拉格 (confirm)
30. 曲奇餅
31. tom
32. kclau22

後備人士
1. lukpatrick2001
2.
回憶從前~~

3. superplayer@ssc
4. 263
5. ele1214
6. colinzhong
7. jaws
8.
行仔
9.
亞俊
10. 天龍
11. mrke
12. 小吉
13. Luban
14. Luban's son

15. 叮媽小凱誼
16.雲霧
17.logtincom
o( ^ (00) ^ )o

你自己唔打呀???

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-2 23:09 發表
你自己唔打呀???
野田係最高領導人..負責睇場

冠軍咁正,好想打tim...

如果可以攞晒冠亞季殿,就此生無憾了

野田妹姐姐好野!  我都心郁郁ar~ar~

引用:
原帖由 44_66 於 2009-6-2 23:18 發表
唉 ...... 真係黑呀
why??

呢d獎品真係....係我見過hkttf既比賽....最正既一次~~~

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-2 23:19 發表

why??
可能有人唔俾佢打

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-6-2 23:20 發表
可能有人唔俾佢打
大家心照啦ar~ar~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-2 23:19 發表
呢d獎品真係....係我見過hkttf既比賽....最正既一次~~~
你要取permission至參加得woo.............!!!!

join
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-2 23:19 發表
我同意,比我一個不"識"用殺傷戰術冒求要得到冠軍啊

點解唔見左我個名既...
唔係勇士無得參加架?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-2 23:09 發表
你自己唔打呀???
我會打附加賽!

引用:
係咪勁先??

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-2 23:25 發表
唔係勇士無得參加架?
你之前無係個post到留位呀,
不如你睇咗啲details先話我知你係咪真係想參加呀!!

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-2 23:25 發表
唔係勇士無得參加架?
你未成年
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

發新話題