22 12
發新話題

【無償贈送】14Lbs 保齡球 (Reserved)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

【無償贈送】14Lbs 保齡球 (Reserved)

請問鑽左hole 未?:)

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-20 02:06 發表
(專業用波) 將軍澳區自取
Free of Charge
you like bowling? Give up?

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-23 13:17 發表
比都無人要 ? :L  我真失敗
我有興趣wor!! 係咪真係free嫁!!??

十四磅wor!! 原來係, 我打開十二磅咋! 雖然個個fd都叫我打十四磅, 但係我驚拉傷手腕!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 11:01 發表

如果你怕, 可以用碳板來打, 可借力.  無咁易傷手.  留左比你先, 你考慮下.  不過驚你唔 arm 手指位 !
又係wor! 我隻手好鬼大隻!

穩日我地唔打乒乓,去打保齡:lol

我都試過打.........( 過山 )/寶令熟語:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

我平時打開 200 多分, 好少不過 200分.

...... but use Wii............:loveliness:

我最興有一次只能打到299分,第十二個波只能打9支瓶:lol
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-26 20:30 發表
我最興有一次只能打到299分,第十二個波只能打9支瓶:lol
唔係咁堅呀嘛........我最叻都係192

引用:
原帖由 防守王 於 2007-11-26 20:34 發表

唔係咁堅呀嘛........我最叻都係192
你忙記這裡是吹水區呀:lol
本帖最近評分記錄
  • 輝Sir -5 這版是【無償交易】區,不是吹水區! 2007-11-29 01:01

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-28 06:24 發表

你忙記這裡是吹水區呀:lol
小過童眼花花睇錯!:)

i took the bowling to Mr Wong chi X 1st OCT, 2008.  but forget to give u
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

山長水遠拎出黎

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-10-3 10:32 發表
山長水遠拎出黎
壇主有花轎o架喎, 怕乜山長水遠呢?!

22 12
發新話題