發新話題

【雷蒙月賽】5月30日 (星期六) 7:00-11:00pm 通洲街公園(壁球室)

JOIN~TKS~
RAYMONDSIR--------我要報牛

女仔要讓分嗎?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-13 16:07 發表

不用讓分!!!
明白~~但係嘉靜係超勁的......如果要讓分必定慘死....雖然唔讓分都係死...不過唔駛死得咁慘...嗚嗚嗚

cfm~~~~~~~~~~~~
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-25 14:33 發表
又可以同天佑交手...........................
@@玩野咩.....
未WIN過你........今次好多勁人,我最想睇你同嘉靜打~~~睇下你會唔會WIN到嘉靜再從中學野~~

好緊張呀有嘉靜.........................琴日同嘉靜打完~~~開10球我食8球~~~仲有奸奸長膠我拎得2分喳~~

引用:
原帖由 天樂 於 2009-5-29 01:17 發表

我個答案都係PM你吧...哈哈...
有冇咁神秘呀衰佬~~~~~~

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-29 10:16 發表
要睇天佑大戰skyer...........
小閒巧勁架~~~不能忽視唷~~~
正路小閒應該手首出線~~

每祖出2個嗎?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-29 10:53 發表

yes ar.....!!!!
那我死掉了~~~~~~不可能出線~~~~~~

引用:
原帖由 小閒 於 2009-5-29 13:11 發表
...TINYAUliness" /> ........你都好大機會出線...
WAKAKKAKA機會是有的~~~但應該微D................
好過你第2組~~出線機會都冇

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 13:53 發表
人地一早就開左啦!!
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=14391
點樣開統計架???????????/
我研究左14分鐘都唔識

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-29 14:25 發表
唔駛研究的...有制禁..
太陽唷~~~
小弟抓曬"囉油"都唔識禁咩制................

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-29 14:33 發表
你指著"新帖"一欄....然後選"發起投票"便可以了
謝謝攪掂了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

發新話題
最近訪問的版塊