發新話題

【雷蒙月賽】5月30日 (星期六) 7:00-11:00pm 通洲街公園(壁球室)

唔知幾時有7月月賽
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-15 22:24 發表
唔知幾時有7月月賽
唔比你參加............

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-5-15 22:10 發表

見到luliness" />  thx
好期待~~~
唔好炒我呀~~~~~

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-5-16 13:06 發表

你講反話牙
Um.......

地圖:

資料更新.......!!

引用:
原帖由 unixpanda 於 2009-5-21 23:39 發表
Sorry RaymondSir, Pls cancel my 後備, I got something to do at that time.
okok!!

資料更新.!

Confirm........

哩民
全部玩循環, 3個鐘夠唔夠用呀 ?
除非有好多台
另外幾時有分組名單

4 hours ar.......pls see carefully...

係啵
但有幾多張台

請確認【雷蒙月賽】5月30日 (星期六)

已順利完成,多謝各位支持!!

cfm~~~~~~~~~~~~
本帖最近評分記錄

cfm..............................
本帖最近評分記錄

又可以同天佑交手...........................

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-25 14:33 發表
又可以同天佑交手...........................
@@玩野咩.....
未WIN過你........今次好多勁人,我最想睇你同嘉靜打~~~睇下你會唔會WIN到嘉靜再從中學野~~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-5-25 14:40 發表

@@玩野咩.....
未WIN過你........今次好多勁人,我最想睇你同嘉靜打~~~睇下你會唔會WIN到嘉靜再從中學野~~
近來狀態真差, 機會得番一成...........!!!

con薑...
本帖最近評分記錄

發新話題
最近訪問的版塊