發新話題

【乒工廠】有感而發!!!

沒有廠長, 便沒有今天的 HKTTF ,
廠長你唔好去住.........等埋柴九先 la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-29 01:20 發表
沒有廠長, 便沒有今天的 HKTTF ,
廠長你唔好去住.........等埋柴九先 la
你心地真好!!!

我地又點會見死不....................落井下石
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-29 01:23 發表
我地又點會見死不....................落井下石
你係咁衰ga la.....衰貓

貓貓你講到廠長就黎死咁嫁...
唔好理佢者.. 你要撐住呀廠長!!
支持支持你!!

今晚我叫wingwing上嚟同你抽獲'金'
有人的地方就有是非,我嘅意見是-
一笑置之,笑看風雲;

引用:
原帖由 mankit 於 2009-5-29 08:40 發表
今晚我叫wingwing上嚟同你抽獲'金'liness" />
有人的地方就有是非,我嘅意見是-
一笑置之,笑看風雲;
見到wingwing我乜唔開心都可以忘記啦!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-29 06:12 發表

見到wingwing我乜唔開心都可以忘記啦!! liness" />
咁可以鑄造其肖像襟章叫人帶住咪好保持心情好囉!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-5-29 09:48 發表

咁可以鑄造其肖像襟章叫人帶住咪好保持心情好囉!
飛碟兄!!好提議!!

回復 1# 的帖子

wah...... 前天同你msn都好地地, 我只是sick1day, why you have bad feeling gar
cheers
Timothy

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2009-5-29 10:26 發表
wah...... 前天同你msn都好地地, 我只是sick1day, why you have bad feeling gar
cheers
人的心情總有起伏的!! thanks brother..!!

肥驚....今日有無準時食藥...好 d 未
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-29 17:06 發表
肥驚....今日有無準時食藥...好 d 未
唔好張個肥字掛係咀邊

衰貓個名咁好聽...如果叫你衰驚又唔好....
咁你話 la. 點叫你好呢
香港乒乓網

叫好驚?!

廠長老爹~心情好番未ar

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-29 14:02 發表
廠長老爹~心情好番未arliness" />
阿爹未必一定老唧?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-5-29 17:34 發表

阿爹未必一定老唧?!
但對melody黎講就係老囉!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 14:07 發表

但對melody黎講就係老囉!!
廠長2X唧, 咁咩路dee應該好年幼!

發新話題