發新話題

[兵工廠] 2009年五月內部賽 : 5/31【日】 九龍塘 / 歌街 (1 - 5PM)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 廠長 於 27/5/2009 11:12 發表

Bing sir!! 冇問題!!liness" />
Thank you 廠長!

好野! 很快full曬ar~ar~

打番以前果套波, 唔知今次輸幾多.......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

唉...最近被 "邪仔諾" 大炒....
灰爆...

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-5-27 17:37 發表
唉...最近被 "邪仔諾" 大炒....
灰爆...
你今晚唔好比人灰爆咪得羅.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

今次我又唔知會唔會抽到同3個美女同組呢

引用:
原帖由 Jack~強 於 2009-5-28 01:14 發表
阿樂~
加油ar~
多謝....不過廠入面咁多猛人..
要突圍我只有靠...運氣,哈哈...

引用:
原帖由 天樂 於 2009-5-28 01:11 發表
今次我又唔知會唔會抽到同3個美女同組呢
我都想..........
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

爆廠咯
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-5-28 15:10 發表

如果真係既話,您要讓2分
那我今次準備打下線吧,哈哈,,,,,

引用:
原帖由 天樂 於 2009-5-28 06:35 PM 發表

天樂~就算你讓夠3分都未使打下線la~

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2009-5-28 11:15 發表
生意好好
好熱鬧呀~~~

所有guest注意,因內部會員參加眾多,肆次內部賽未能招待各嘉賓,多謝大家的支持!!不便之處敬請原諒!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-28 20:56 發表

天樂~就算你讓夠3分都未使打下線la~
哈哈...好難說吧,,廠裡面包括你個個都好強....
上次也打得很狼狽呢..

引用:
原帖由 天樂 於 2009-5-29 04:59 PM 發表

上次也打得很狼狽呢..
woo~狼狽都打出到線喎 咪玩野la

我強...咁咪打下線囉

引用:
原帖由 天樂 於 2009-5-28 18:35 發表

HAHAHA天樂...如果我對胡胡既話...唔駛讓2分都肯定打下線啦~~~~~~~

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-29 17:06 發表

woo~狼狽都打出到線喎 咪玩野la

我強...咁咪打下線囉
場場硬仗呢,何況佢地第一次同我打,大家唔熟球路
下次無咁好彩GA 喇

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-5-29 17:09 發表

HAHAHA天樂...如果我對胡胡既話...唔駛讓2分都肯定打下線啦~~~~~~~
胡胡真係好強,好易會比佢反手壓死

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-5-29 19:36 發表

咁俾我正手咪得law
比你正手屎得仲快....

引用:
原帖由 天樂 於 2009-5-29 16:59 發表

上次也打得很狼狽呢..
你全勝喎上次......讓兩分啦!

愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

發新話題