21 12
發新話題

【雷蒙】真失望.....

【雷蒙】真失望.....

之前已知會, 最後都係同黃大仙月賽都係撞期,  實在太令我失望, 作為資深版主, 不看清楚其他比賽的日期便做決定, 唉.........十分失望!!

哩民Sir咁俾壓力人呀?!當事人會跟進!

咳咳
哩民扯火
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

梗扯火la.....試下掉轉丫.....

如果我明知當天有比賽都仲攪比賽丫

你都話我離譜la.....

仲話係資深版主!!!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-24 21:58 發表
梗扯火la.....試下掉轉丫.....

如果我明知當天有比賽都仲攪比賽丫

你都話我離譜la.....

仲話係資深版主!!!!
ha.
樂天話左比我知固中原因
唔緊要喇.raymound
事前必有因.我知你好想參加;但唔好咁喇
come down

事必有因?? 如果係決定日期前看清楚其他比賽的日期!  便不會出現而家的情況!

這樣的處事方式才叫成熟!!

而家呢???

就算真係轉唔到日子, 大可攪其他類型的比賽, 如橫打月賽, 粒仔月賽等, 盡量將影響減到最低!

攪到兩個比賽好似爭人咁..............

但你比賽d人已經報哂名,
我諗唔會咁大影響瓜.....
o( ^ (00) ^ )o

累了! 要休息!

goodnight everyone....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-24 22:47 發表
累了! 要休息!

goodnight everyone....
Goodnight!

如果每月只容許一位網友攪月賽, 咁 Raymondsir 會否覺得是否好一點 ?
這樣我想信便一定唔會撞期. 其知其它網友有什麼意見呢 ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-24 22:16 發表
就算真係轉唔到日子, 大可攪其他類型的比賽, 如橫打月賽, 粒仔月賽等, 盡量將影響減到最低!

我實比佢個比賽搶哂D人..............
佢只不過是一個好有熱誠的小朋友, 無謂太執著啦, 相信經過今次的經驗佢一定會更快成長, 給他一些時間吧.

那已變成不是月賽
是季侯賽
印像中有4個搞手.  岩岩好1季
就算hkttf唔撞.其他壇都可能會撞

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-5-24 22:55 發表
佢只不過是一個好有熱誠的小朋友, 無謂太執著啦, 相信經過今次的經驗佢一定會更快成長, 給他一些時間吧. liness" />
我諗佢唔係特登嘅......

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-5-24 22:55 發表
佢只不過是一個好有熱誠的小朋友, 無謂太執著啦, 相信經過今次的經驗佢一定會更快成長, 給他一些時間吧. liness" />
這我絕對同意, 希望他真我快些成長, 多些接受別人的意見, 不要自以為是 !
再一次重申, 如果在選擇日子前先看看論壇上已有比賽的日子, 撞期的問題根本就不會出現的!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-24 23:18 發表

我諗佢唔係特登
I agree!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-24 22:54 發表
如果每月只容許一位網友攪月賽, 咁 Raymondsir 會否覺得是否好一點 ? liness" />
sorry 貓兄, 問題的根本不是在這兒!!
決定日期前應看看其他比賽的日子!!

順得哥情失嫂意
我两边都有報,點算

依家似係你搶哂D人打過佢, 因為你個D已經報哂啦MA
唔緊要啦, 橫掂次次都唔夠位既, 多D人可以打囉

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-24 22:54 發表
如果每月只容許一位網友攪月賽, 咁 Raymondsir 會否覺得是否好一點 ? liness" />
這樣不太好,因變相每月只有16至2X位網友可以比賽。
但HKTTF 這裏的波友又何止20幾位

21 12
發新話題