發新話題

【黃大仙月賽】6月20日(星期六) 7:00-10:00pm 觀塘乒高球會

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-24 22:27 發表
全港青少年18歲以下(戊組)嫁,我依家都比人屈緊機ar~ar~
邊個咁勁屈到你機呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-24 23:57 發表
哥哥! 是"咩路D"
我早兩日都差 D 比佢炒, 不過佢好大方咁讓返我一盤 ~~ 佢好犀利, 識得拉側旋邊線出
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-25 00:03 發表

喂~我幾時屈過你(機)ar 你屈我就有
你屈佢陪你打 NDS 嘛

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-5-25 00:03 發表
呀jack 打唔打?
唔打喇, 六月如果無乜病痛, 逄星期六會北上練波, 追返同你地 D 差距先

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-14 17:03 發表
我唔打好唔好!
你仲要幫我沖爆 TINYAU, 千其唔好唔打呀

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-15 21:41 發表
哥哥唔好啦! TINYAU係我廠友呀!我唔會沖爆自己友,我只好打他手板仔啦 好唔好呢!
你唔沖爆佢, 佢遲 D 會沖爆我架   ... 你打佢手板仔, 打大力 D, 最好打到佢 "LIC" 唔起塊板, 等佢無得沖爆我

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-15 21:46 發表

死佬jack丫!!!!
你今期紅 ... 幾時出黎打下波仔?

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-6-15 22:08 發表
JACK HO??
NO, i'm not 邪派, 仲同你打過幾次波

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-15 22:37 發表
jack同jackho813唔同吧
係差好遠 ... 邪王 jackho813 邪功蓋世, 天下無敵
小弟就唔夠樂天仔同咩路 D 打, 又唔知夠唔夠安安打

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-15 23:07 發表
我呢?;loljack哥哥你忘記我啦!;cry;cry ;cry
你都唔同級數, 夠唔夠你打係睇你讓我幾多分;lol ;titter ;sweat
你每局讓我 10 分, 我就 ;victory , 如果你淨係讓得我 5 分, 我就 ;funk

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-16 22:05 發表
我讓一局羸先,打後兩局6分,淨係哥哥你呀!唔好講比第二個知ar~ar~
感謝聰聰 , 我實唔會講比第二個人聽你讓我 6 分 , 尤其係 Melody

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-16 22:18 發表
哥哥細細聲唔講比Melody知道呀ar~ar~   
放心喇, 我地細細聲 , melody 唔到架
不如你讓佢 2 分, 人地話晒係女仔  (然後再6 分)

發新話題
最近訪問的版塊