發新話題

【黃大仙月賽】6月20日(星期六) 7:00-10:00pm 觀塘乒高球會

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-5-24 22:17 發表
全港戊組冠軍都黎屈人機
全港青少年18歲以下(戊組)嫁,我依家都比人屈緊機ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-24 22:27 發表
全港青少年18歲以下(戊組)嫁,我依家都比人屈緊機ar~ar~
邊個咁勁屈到你機呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-5-24 23:54 發表

邊個咁勁屈到你機呀?
哥哥! 是"咩路D"

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-24 23:57 發表
哥哥! 是"咩路D"
我早兩日都差 D 比佢炒, 不過佢好大方咁讓返我一盤 ~~ 佢好犀利, 識得拉側旋邊線出
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-24 11:57 PM 發表
哥哥! 是"咩路D"
喂~我幾時屈過你(機)ar 你屈我就有

呀jack 打唔打?

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-25 00:03 發表

你屈佢陪你打 NDS 嘛

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-5-25 00:03 發表
呀jack 打唔打?
唔打喇, 六月如果無乜病痛, 逄星期六會北上練波, 追返同你地 D 差距先

引用:
原帖由 jack 於 2009-5-25 12:02 AM 發表

我早兩日都差 D 比佢炒, 不過佢好大方咁讓返我一盤 ~~ 佢好犀利, 識得拉側旋邊線出
jack哥..我邊有能力炒你ar 你講晒我d技術出黎ar 我冇咁勁

引用:
原帖由 jack 於 2009-5-25 00:02 發表

她依家d球技進步神速, 我好快唔夠她打ar~ar~

引用:
原帖由 jack 於 2009-5-25 00:06 發表

唔打喇, 六月如果無乜病痛, 逄星期六會北上練波, 追返同你地 D 差距先
呢個應該唔關我事

聰聰咁勁都仲未入過前四,我唔信....

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-5-25 00:11 發表
聰聰咁勁都仲未入過前四,我唔信....
邊隻前四呢?

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-25 12:08 AM 發表
她依家d球技進步神速, 我好快唔夠她打ar~ar~
咪玩我啦~~ 你點會5夠我打...又呃人

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-25 00:03 發表

我屈妳邊到! 隻手定隻腳ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-25 00:15 發表

咪玩我啦~~ 你點會5夠我打...又呃人
我放水 ,唔係夠打囉ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-25 12:13 AM 發表
邊隻前四呢?
前4咪係產假囉 你有ar

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-25 00:13 發表
邊隻前四呢?
特別規則:曾進入十八區月賽四強人士不得參與,請諒。
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-5-25 00:20 發表

特別規則:曾進入十八區月賽四強人士不得參與,請諒。
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
我之前無打過十八區月賽,我第一次打月賽 是真的~~~

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-25 00:20 發表

前4咪係產假囉 你有ar
前4咪係產假 ,妳有後6休養假ar~ar~

發新話題
最近訪問的版塊