發新話題

【黃大仙月賽】6月20日(星期六) 7:00-10:00pm 觀塘乒高球會

以下8位為種子:

......

2.回憶從前~~安

4.聰聰

5.氣寒西北

6.ben

8.TINYAU
10.crazycream22

12.skywalker

13.jackho813

......

......

暫定下列8位為非種子:

......

1.米奇老苦
3.pusgary
7.artin

9.大吉

11.jacky
14.peterpenfd
15.Gordon
16.Happy仔

......

......

......

為公平起見,設立種子制度,種子的制度只適用於分組賽中,

A、B、C、D組各有兩名種子和非種子,

八強的比賽是本組首名對鄰組次名、本組次名對鄰組首名,

A、B組為一單位,C、D組為另一單位.

若對這個種子名單不滿意者可提出(必須合理)

是次抽籤將以專業的「劃鬼腳」抽籤程式進行.

ar~ar~ 我是第一次做種子! 樂天你真係好好人呀! 你錦比面我 !抽籤程式喎你話點唔係點啦........... 我聽曬你話! ar~ar~

好啦,你比多十萬蚊報名費我...
一於比個冠軍獎盃你

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-9 15:05 發表
好啦,你比多十萬蚊報名費我...
一於比個冠軍獎盃你
樂天! 唔好錦講啦~ 我地講心唔講金ar~ar~  我細細聲講比你知:[我地唔好(黑箱作業)呀ar~ar~ ]我們要公平公正地去比賽先至好玩嗎? 你話係唔係呢!

好啦~收順d,,, $50000

原來我心目中既種子名單同網友選既一樣...
係skywalker同happy仔同票...

都話同你講心唔講金呀~ 收順d啦~ 老友~  最好減少4個零啦~ar~ar~ 我是一個很喜歡打乒乓球的小小(戊組)乒乓球員ar~ar~  

黃大仙月賽抽籤將於今天(即6月10日)晚上七時半進行,並在logtin之MSN作即時公佈,有興趣的請參賽者請加logtin之MSN: [email protected],並於今天晚上七時半參與.

請各位留意以上消息

A組: 聰聰、回憶從前~~安、pusgary、米奇老苦
B組: 氣寒西北、TINYAU、artin、jacky
C組: ben、jackho813、大吉、Happy仔
D組: crazycream22、skywalker、peterpenfd、Gordon

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-10 19:44 發表
A組: 聰聰、回憶從前~~安、pusgary、米奇老苦
B組: 氣寒西北、TINYAU、artin、jacky
C組: ben、jackho813、大吉、Happy仔
D組: crazycream22、skywalker、peterpenfd、Gordon
又要比tinyau沖爆我..@@

死亡A組

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-10 07:46 PM 發表
死亡A組
對聰聰黎講就5係la
佢打任何一組都冇分別

甲組、乙組、丙組、丁組...
聰聰打甲組

衰鬼! 我可得可能打甲組呢!我只不個是戊組人   sorry! 樂天頭先你搵我,我無彩你,我在msn同緊d同學溫緊書ar~ar~ 我要同(回憶從前~~安)同一組,我怕怕他打得好大力嫁~ ar~ar~

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-10 19:46 發表
死亡A組
聰聰死神來臨

我嬲左你

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-10 10:17 PM 發表
我嬲左你
叫聰聰呵番.....you

我嬲左你

wow`

發新話題
最近訪問的版塊