發新話題

【黃大仙月賽】6月20日(星期六) 7:00-10:00pm 觀塘乒高球會

安仔你大獲

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=15030
參賽者可join呢個球局當熱身

勁奈冇打駛- -EXAM AR```

勁奈冇打波- -EXAM `

WAH...A組惡打了

掛e+ ge橫打=盲打

我唔打好唔好!

hehe`

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-14 17:03 發表
我唔打好唔好!
唔好放我飛機

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-14 21:40 發表

唔好放我飛機
放心la..........聰聰不會的.......!!!!

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-14 21:40 發表

唔好放我飛機
我係 唔會哈哈........哈哈ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-14 17:03 發表
我唔打好唔好!
你仲要幫我沖爆 TINYAU, 千其唔好唔打呀
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

[quote]原帖由 聰聰 於 2009-6-15 09:16 PM 發表
我係 唔會哈哈........哈哈ar~ar~ [/quote

你ar~咪玩人la;titter 會嚇親人嫁;titter ;titter

引用:
原帖由 jack 於 2009-6-15 21:24 發表

哥哥唔好啦! TINYAU係我廠友呀!我唔會沖爆自己友,我只好打他手板仔啦 好唔好呢!

回復 170# 的帖子

嚇吓佢都好呀 好過我唔去呀!ar~ar~ 妳話係唔係@@@

引用:
原帖由 jack 於 2009-6-15 21:24 發表

死佬jack丫!!!!

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-6-14 19:46 發表
hehe`
安安我鍾意你.............同我打波ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-15 21:41 發表
哥哥唔好啦! TINYAU係我廠友呀!我唔會沖爆自己友,我只好打他手板仔啦 好唔好呢!
你唔沖爆佢, 佢遲 D 會沖爆我架   ... 你打佢手板仔, 打大力 D, 最好打到佢 "LIC" 唔起塊板, 等佢無得沖爆我
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-15 21:46 發表

死佬jack丫!!!!
TINYAU哥哥唔好嬲!我唔會做,大家是廠友,不過我驚我引唔註手會打出"沖激波"!我先講一聲"對不起"先ar~ar~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-15 21:46 發表

死佬jack丫!!!!
你今期紅 ... 幾時出黎打下波仔?

發新話題
最近訪問的版塊