36 12
發新話題

我返左香港啦

我返左香港啦

星期日夜晚上深圳機場,撘夜機到廈門,跟住去工廠做野,第二日晚飛去南京,落左機要坐一個鐘車到酒店,點知去到間酒店入到房(兩人房),一睇! 個浴室廁所只祗有四塊透明大玻璃,沖涼加大小二便在任何角度位置一覽無遺,我同埋個印度藉同事(男仕)都頂唔順咁既設計,即時退房到第二間酒店,時間已是凌晨兩點幾,到早上又要坐兩個鐘車到另一間工廠,停留兩個鐘倒,坐車由丹陽(常洲附近)出發到昆山(近上海市)另一間工廠,再由昆山到紅橋機場飛回厦門,第二朝(今日)由厦門飛返香港,太疲累了。

ROUND THE CHINA TRIP...HAHAHA
辛苦你了
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

very good!!!

恭喜恭喜

重話好,又唔係去玩,去返工做野,同玩既心情係完全唔同!

恭喜星哥與另一個阿星合作無間的trip豐盛回歸!

[看到荃灣區乒乓球比賽的banner變咗荃灣區乒乓球比'球'... ...]

雙星報喜,弓起弓起!!

引用:
原帖由 tommy 於 2009-5-14 13:01 發表
雙星報喜,弓起弓起!!
咁'點都你唔報... ...'

恭喜

恭喜...

果間唔似酒店喎!

引用:
原帖由 Fai.. 於 2009-5-14 17:27 發表
果間唔似酒店喎!
應該係情侶時鐘MOTEL

引用:
原帖由 Tam校長 於 2009-5-14 17:52 發表

應該係情侶時鐘MOTEL
係 hotel 呀嘛??

o( ^ (00) ^ )o

回復 13# 的帖子

我沒串錯字woo

我估都係MOTEL~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

你又工廠?
我老豆又係工廠喎~~(同行>>)
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 Fai.. 於 2009-5-14 17:27 發表
果間唔似酒店喎!
可能是酒店房滿,俾左間保健中心房佢地

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-5-14 18:11 發表
你又工廠?
我老豆又係工廠喎~~(同行>>)
我係去審查工廠是否合乎 ISO9001 / ISO13485 品質管理要求,唔同做工廠!

引用:
果間唔似酒店喎!
樓高12層,外表真係似四星級酒店。

似唔似酒店唔重要,大家最關心o既係當晚邊個阿星失o左身。

36 12
發新話題