發新話題

【雷蒙月賽】6月20日 (星期六) 7:00-11:00pm 通洲街公園(壁球室)

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-16 23:49 發表

你真係三生有幸!!
野田妹姐姐都係錦講~妳發達啦~ 野田妹姐姐萬歲~  野田妹姐姐萬歲萬萬歲ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-16 23:54 發表
野田妹姐姐都係錦講~妳發達啦~ 野田妹姐姐萬歲~  野田妹姐姐萬歲萬萬歲ar~ar~
又妹又姐姐.......
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-16 23:59 發表

又妹又姐姐.......
姐姐,妹妹都係一樣ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-17 00:01 發表
姐姐,妹妹都係一樣ar~ar~
我都好想同你打返場!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-17 00:04 發表

我都好想同你打返場!!
我都好想! 我地有無緣呢?

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-17 00:06 發表
我都好想! 我地有無緣呢?liness" />
可能要等到團體賽!

回復 1# 的帖子

........b組又難分難解了.....!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

thxx raymand!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-6-17 02:17 發表
thxx raymand!
welcome

哩民sirrr,小心成為melody手下敗將呀

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-6-17 06:52 發表
哩民sirrr,小心成為melody手下敗將呀
有壓力...............

引用:
原帖由 Billy20 於 2009-6-18 13:52 發表
唉!!!
打完分組賽又走得
比D信心自己..........!!

Billy仔加油........sorry..打錯字.....好似.d組D人好惡...............

melody 加油! 加油!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 MingMing 於 2009-6-18 19:58 發表
melody 加油! 加油!
我都支持唯一女將 - melody, 加油 ~~
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我遲30分鐘到

我可能會遲到,因為19:00才收工。是不是在通州街打?請通知我。

引用:
原帖由 bond 於 2009-6-18 23:27 發表
我遲30分鐘到
ok

引用:
原帖由 球痴 於 2009-6-19 04:21 發表
我可能會遲到,因為19:00才收工。是不是在通州街打?請通知我。
yes

通州街室內運動場是否在深水埗站出?

發新話題
最近訪問的版塊