發新話題

【雷蒙月賽】6月20日 (星期六) 7:00-11:00pm 通洲街公園(壁球室)

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-13 22:51 發表
哩民你好多FD
下次要全部reserved......

預埋我
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

你估全部reserved貓兄批唔批呢??

君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-13 23:01 發表
haha............!!!

嘩!! 五月雷蒙月賽都未打, 咁快就有六月報,
我報名先
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-13 22:58 發表
你估全部reserved貓兄批唔批呢??
你全部reserve晒還有必要出post嗎?

給d 機會其他人參加先......^^
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 bond 於 2009-5-13 23:25 發表
嘩!! 五月雷蒙月賽都未打, 咁快就有六月報,
我報名先
Welcome!!
因反應熱烈, 所以提早推出六月雷蒙月賽!!

引用:
原帖由 kei 於 2009-5-13 23:28 發表

你全部reserve晒還有必要出post嗎?
haha.............又係woo...........

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-5-13 23:30 發表
給d 機會其他人參加先......^^
亞俊 .....你join唔join??

Join
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-5-14 06:33 發表
Join
Welcome!!

引用:
原帖由 simonko 於 2009-5-14 08:00 發表
I join. Thank you
Welcome!!

Join. thanks
本帖最近評分記錄

join-thanks
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-14 13:25 發表
Join. thanks
Welcome!

引用:
原帖由 david 於 2009-5-14 14:34 發表
join-thanks
Welcome!!

Thanks for your update!
o( ^ (00) ^ )o

我報名,多多指教。
本帖最近評分記錄

發新話題