33 12
發新話題

【成績公佈】2009 葵青區月賽

Raymondsir 與小貓打波未儘全力...太明顯打假波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-20 14:27 發表

我要搵你報仇呀!!
有d怕怕人............你d波 "呯呯" 聲! 實在太可怕了!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-20 14:28 發表
Raymondsir 與小貓打波未儘全力...太明顯打假波
貓兄!!! 你的球技超卓!我不是你的對手ar....

Skyer not skyper

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-20 13:54 發表
亞 Bond 都好強, 我又輸 la...
過奬了! 若不是你開一,兩球來讓我,我唔會咁好彩,一些你能擊倒的強手, 我未必能戰勝,打球有時格食格
當日不少長膠高手也在場,除了Mao, 邪王Jack, Skyer,球痴外,另一邊還見 Myron, Samuel

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-20 14:32 發表

有d怕怕人............你d波 "呯呯" 聲! 實在太可怕了!!
雖然我未同佢對戰過, 但聽過佢打球的聲, 有種懾人的震憾

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-20 20:53 發表

雖然我未同佢對戰過, 但聽過佢打球的聲, 有種懾人的震憾
yes ar......so terrible....!!

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-20 20:50 發表

過奬了! 若不是你開一,兩球來讓我,我唔會咁好彩,一些你能擊倒的強手, 我未必能戰勝,打球有時格食格
當日不少長膠高手也在場,除了Mao, 邪王Jack, Syker,球痴外,另一邊還見 Myron, Samuel
skyer not syker and skyper!!!!

引用:
原帖由 skyer 於 2009-4-21 23:11 發表

skyer not syker and skyper!!!!
更正了

公喜大家
哩民真強
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-21 23:30 發表
公喜大家
哩民真強
你都好強! 傳閳你是甲組的

個樣跟甲組某球員似姐
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

33 12
發新話題