21 12
發新話題

乒匯 趣聞~~

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-19 01:46 發表

女仔要有女性美
唔怪得佢冇~~
yoyo講果個好似我識
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-19 02:00 發表

佢冇蠻力囉....
佢不嬲都有女性美
太陽~~你醉了

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-19 02:04 發表

眾人皆醉我獨醒
旁觀者清,當局者迷

情人眼裹出西施~~~啦啦啦啦

太陽哥~~
你唔叫佢黎~~你開呢個post好似冇乜意思!!!

umum~~諗下先!!!

今日我差d打中野田少主個頭

唔係幾想
同野田少主打可以hea住打;唔洗同dicky打咁辛苦但也輸
有目標;才會奮鬥 只要諗到1樣野我就會集中

岩岩dicky同isamare激戰連場
第1次見dicky每球行超過3步. . .而且仲要彎腰
5局. . isamare贏2局

邊止5年呀=.=
冇7年都有6年
dicky去到. . .波都搓唔到

今晚唔好訓...陪我吹水到8點後開始沖涼.. . 出去打果個

咁晏就打唔打?
唔打我返屋企摺埋訓攪

好難講喇

要三更半夜捉dicky去. . 篤篤可能會贏dicky  

比佢追住黎打我就有份

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-9 00:23 發表

我見到....心都涼晒....
我一入到行;
心都寒嘛-. -
之後周圍望望
望到隻發光既眼
向前行幾步. . .有隻猛獸沖埋黎想食左我   

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-5 01:42 發表
今日我地去kfc食野,聽到有位uncle說話的語氣,聲調,同日本生有九成相似
笑到我地肚痛

無論語速.聲線以及口頭蟬都有

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-5 01:46 發表

唔睇樣,以為日本生係我地隔離講野
一開始我地靜晒.佢係到講野;
我以為日本生係到
講出黎大家靜晒係咁聽.之後狂笑;
佢講1句我地笑1句

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-5 01:55 發表

我笑到面都紅晒
HAHA.你飲酒個樣紅D
引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-7-5 01:53 發表
你地應該走去問下佢識唔識日文,如果唔識o既話,就好難模仿倒我
我有提出過呢個POINT
不過見佢成十丁友坐係到 廢事比人打
不過佢有D似牧師

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-5 01:57 發表

但今次係笑到紅
haha.
真係好似 點解叔叔今日唔黎

到時叔叔同佢鬥講日文

21 12
發新話題