發新話題

[橫打] 嘉倫、亞庭直拍橫打的不同之處

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:33 移動

引用:
原帖由 廠長 於 2009-4-16 12:53 發表

我贊你,你笑我ga... james....
everyday 笑 1 笑, doctors stay away ma....

呀ting 甲 組
hehe

呀ting質量較高,到中遠台發力,磨球的左側,而防守時更加重上旋
ar倫 著重防守,借力多,起板少

I don't know
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

阿安哥...你講得岩~~~

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-4-16 13:00 發表
呀ting 甲 組
hehe

呀ting質量較高,到中遠台發力,磨球的左側,而防守時更加重上旋
+埋一個亂打嘅呀安 哈^^
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-4-16 13:00 發表
呀ting 甲 組
hehe

聽完你講,
好似係現場睇緊一樣!
o( ^ (00) ^ )o

野田姐姐, 你星期日咪知囉...可能阿倫係留野黎姐

回復 43# 的帖子

嘩!你清楚得咁緊要ga 佩服

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-4-16 16:11 發表
野田姐姐, 你星期日咪知囉...可能阿倫係留野黎姐
我唔信,
你講大話,
你記得同我打要讓6分!

真架....阿倫...真係好一般ga ja   
種要讓6分...實俾你 ....

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-4-16 16:32 發表
真架....阿倫...真係好一般ga ja   
種要讓6分...實俾你 ....
未試過點知??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-16 17:09 發表

未試過點知??
我覺得呀倫讓六分實比妳ko啦!!!! 妳出手咁狠!!!!!!!!!

46 , 你幾時變得兇狠既...(讓 2 分打汽水)~~~
野田姐姐...到時會駛出 "拉爆腸"...
我讓6分...擺明送C 啦

種要帶埋頭規tim ar...
費事又俾佢駛出多招 拉爆

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-4-16 17:55 發表
種要帶埋頭規tim ar...
費事又俾佢駛出多招 拉爆
身受重傷呀,over
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

阿貓哥,做物擺我上枱, 我識教唔識打,我d橫打亂甘黎ga炸

發新話題