發新話題

【網站問題】投訴有人亂改網名!

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 00:25 發表
你說你媽媽做它..不孝的啊
你的理解能力相當有問題
剛才小弟重複-吉
你也不明白#149,150提及的不是我媽媽;
而是另有別人
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-18 00:09 發表

支持
唔支持

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-18 00:12 發表

唱反調..一陣你又比人話
打錯字~~
其實係吾支持
吾=我
即我支持

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-18 00:12 發表

你係咪玩野 ??
唔敢呀   太陽少

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-18 00:14 發表

當你經歷嘅嘢越多,
就可以好似我咁!
給尊散的野田姐姐:
    你既意思係咪要出現1個yoyo女友先算經歷 ?
               受你照顧的大吉弟弟上

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-18 00:14 發表

我差d想炳你架啦!
冷靜d喇
你還是我尊敬的野田姐姐喔~~~~~

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-18 00:19 發表

你尊敬我就唔會咁樣講嘢啦!
我尊敬你不是在言語可表達~~
一切盡在不言中呀~~~~~~~ 不要這麼膚淺

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-18 00:20 發表

我係好認真咁講架,
唔好扭曲我d meaning!
=..=不是~~我是請問一下而已
沒有別的意思

聽日我去乒匯~~~啦啦啦啦
聽日挑戰火人~~我明天去做水人~~~~去救火人

生水痘生個令禮拜架炸
依家過左2,3個禮拜了
用下你的~~~~吧

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-18 00:35 發表

你睇我聽日抽唔抽爆你條腸?
唔駛用~~~~~架!!
聽日唔同你打~~~~~~
你唔好夾硬抽條腸出黎~~痛架!!!!!!!!
你都冇~~~~~點用~~~~~

講笑炸
野田姐姐笑下喇~~
成日拎住支槍周圍行post~~你唔累咩?
放下屠刀,即成野田

唔好呀
我擔心野田姐姐累姐嘛
無罪架~~~~~救我呀~o~!!!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-18 00:44 發表

我拎住支槍都係因為你激我咋!
唔激唔激
我唔會唱激光中架
光+熱=甚麼 ?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-18 00:47 發表

求其搵支ak47都搞掂la..好輕...keke
唔好呀
冷靜呀~~~~~
ak47好鬼架~~
是但搵把刀仔都隊林我喇

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-18 00:50 發表

咁我要問下野田鍾意點玩
玩咩
野田唔玩架!!
佢24小時都好認真~~~

野田會覺得呢d野好變態
例子-佢成日睇完d時事會講-好變態  or  好恐怖

武則天咩 下旨

公主
oh my god  

野田少主

發新話題