76 1234
發新話題

【乒工廠】: 2009年3月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-3-30 16:54 發表

無錯佢性格好受歡迎
係ga!! 每次有胡胡出現的球局,一定比佢搞到好有氣氛

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-3-30 16:55 發表

佢仲jor我呀
jor你好奇咩??  你咁勁唔jor唔得啦

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-30 16:57 發表

係ga!! 每次有胡胡出現的球局,一定比佢搞到好有氣氛
胡胡咁"主動" jor D 男仔, 若有"乒工之花"選舉, 胡胡一定入圍啦!

引用:
原帖由 songyip 於 2009-3-30 17:01 發表

胡胡咁"主動" jor D 男仔, 若有"乒工之花"選舉, 胡胡一定入圍啦!
認同啦

引用:
原帖由 廠長 於 30-3-2009 04:55 PM 發表

妳大炒胡胡,可能會比胡胡大炒番ga..............佢師父....
佢師父係邊個?

恭喜餅餅再度蟬聯冠軍

c 苦,c 弓 好ball
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-3-30 19:56 發表
恭喜餅餅再度蟬聯冠軍
But last month's 冠軍 was Ah Fai ar...

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-3-30 21:49 發表
c 苦,c 弓 好ball
thanks....

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-3-31 01:34 發表

您不能認同他,他近來成日針對我
小姐, 我冇 "針對" 你呀, 玩下之嘛!

做乜咁夜吳訓?!

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-31 00:46 發表

But last month's 冠軍 was Ah Fai ar...
Sorry 用咗辭, 應該係再度榮登冠軍才對.

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-3-31 02:10 發表

我也是開玩笑吧!

咁夜您又係到gei
昨晚看不見你呢個回覆的 post ! 哈哈...吳好意思!

其實我時常都好夜訓, 因為已成習慣, 所以攪到日日熊貓眼
但放假那晚因訓足覺, 人也看來精神些呢

但作為學生的你, 白天要上學, 放學或晚上要打球, 都係早睡早起為佳, 對身體會好 d 嘛......

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-3-31 23:49 發表

我考緊A-L,唔使返學
咁仲上黎, 偷懶唔溫書
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-4-1 00:24 發表

要溫都唔係而家先溫啦
聽 D FRIEND 講, 佢地考 A-LEVEL 每晚讀到 1-2 點 ~~~ 我考果陣, 繼續去玩, 結果就衰晒, 莫非你想學我
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-4-1 00:24 發表

要溫都唔係而家先溫啦
人地胸有成竹嘛, 定過枱油呢! 哈哈...

76 1234
發新話題