發新話題

【乒工廠】: 2009年3月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-29 01:01 發表

我一出又線又對james......難度太高
It's getting close ga la....You will beat me very soon ga la...

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-29 01:04 發表

You also 輸 2:3 (在領先2:0的情況下)la....
我唔同你,你係實力派

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-29 01:05 發表

It's getting close ga la....You will beat me very soon ga la...
其實今日我都想beat you,不過可惜沒機會

恭喜CK 囉冠軍~~~
James 唔好意思ar~~~ ^^
遲下搵你練波....

今天不幸地誤闖死亡之組 ,分組賽二比一輸給CK及嘉倫 ,出線無望 ,唯有努力餘下賽事,幸好只輸這兩場比賽。

嘉倫要更努力,突破每次CK剋星之戰

知道啦...根哥
Thanks

恭喜oldcake又攞冠軍

congratz !!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-29 01:09 發表

其實今日我都想beat you,不過可惜沒機會
You already beat me before la....beating me is no big deal....

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-3-29 01:32 發表
恭喜CK 囉冠軍~~~
James 唔好意思ar~~~ ^^
遲下搵你練波....
I need you to teach me how to hit forehand like you....it's so good.....you can be my C fu....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-29 01:45 發表

師傅 .... 徒兒真係黑呀
師傅 also 真係黑 la.... always lose after leading 2:0  

====

引用:
原帖由 廠長 於 29-3-2009 01:01 AM 發表

我一出又線又對james......難度太高
早知我同你一齊做手腳啦,我對DANNY兄三次,次次都比佢食住!

我想知到挑戰我果位小妹妹的網名係咩?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-3-30 09:52 發表
我想知到挑戰我果位小妹妹的網名係咩?
胡胡呀!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-3-30 09:51 發表

早知我同你一齊做手腳啦,我對DANNY兄三次,次次都比佢食住!
danny 食住我好多年喇

咁下次你要,danny,old cake,007,46,wayne,仲有廠長,
佢地一個小組,其中兩個出左線都得半條命....哈....哈

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-3-30 11:30 發表
咁下次你要,danny,old cake,007,46,wayne,仲有廠長,
佢地一個小組,其中兩個出左線都得半條命....哈....哈
另外呀輝,JAMES,小明,等等.............如果抽到咁,我可以早D專心做場務

引用:
原帖由 廠長 於 30-3-2009 11:44 AM 發表

另外呀輝,JAMES,小明,等等.............如果抽到咁,我可以早D專心做場務
咁樣都幾好玩

發新話題