60 123
發新話題

【大窩口球局】: 3月30日 (星期一) 7-11pm (FULL)

【大窩口球局】: 3月30日 (星期一) 7-11pm (FULL)

地點 : 大窩口壁球室時間 :
7-8pm 一張枱 #2
8-9pm 一張枱 #2   
9-10pm 兩張枱,#2,3
10-11pm 三張檯 :#1,2,3

通過計分比賽, 激勵參加者潛在鬥志, 以提高乒乓球水平. 三局二勝制, 打混所有對手, 得勝最多者為是晚冠軍, 是晚及下次球局兔費, 亞軍是晚球局免收費 : 每位25元

現時參加者 :
1. Piccolo
2. Bartender
3. 奀仔豪
4. Mivin
5. Joec
6. Old Cake
7. 曰本叔叔
8. 球痴
9. 日本叔叔's friend
Full

本帖最近評分記錄
  • mrke +10 開球局獎勵 2009-3-24 14:17

個post啲排位好似有啲亂。
咦,你已經預咗我
好,等我燃燒我啲鬥地先得
不過唔知可以燒幾耐
本帖最近評分記錄
  • mrke +5 Join Ball Game 2009-3-24 14:17

個post啲排位好似有啲亂。咦,你已經預咗我 好,等我燃燒我啲鬥地先得 不過唔知可以燒幾耐 [/quote 應該係內部setting間題!緊預埋你, 琴晚同myron都未分勝負, 今次打埋佢.

係咩? 我book左8-9pm 1個場, 9-10pm 兩個場, 10-11pm三個場喎.
唔緊要la. 都係打波唧.
我地球局以比賽為主, 希望提高精神訓練

8個人,對哂就有28場波。一個鐘打5場,咁6個鐘就剛好。
到時都會打得好緊湊,有啲地獄式訓練fell。

體力 + 精神訓練, 對提昇技術水平有好大幫助架.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-24 12:18 發表 http://hkttf.com/images/common/back.gif體力 + 精神訓練, 對提昇技術水平有好大幫助架.
咦你地又打?我join左  raysir  wo到時可以見面

我打
本帖最近評分記錄
  • mrke +5 Join Ball Game 2009-3-26 13:12

引用:
原帖由 奀仔豪 於 2009-3-24 15:57 發表 http://www.hkttf.com/images/common/back.gif我打
你個假奀仔,雖然贏面唔大,但係今次點都要同你一決勝負

3/30 TT game

Hi Terence, Please count me in this game. thanks B. Rgds,Joec
本帖最近評分記錄
  • mrke +5 Join Ball Game 2009-3-26 13:13

引用:
原帖由 mivin 於 2009-3-24 16:30 發表
Can I join?
OK. See u Monday. Pls send message to leave your phone number to my PM

引用:
原帖由 Joec 於 2009-3-24 17:20 發表
Hi Terence, Please count me in this game. thanks B. Rgds,Joec
Welcome.

我又來,不過要八点半後
本帖最近評分記錄
  • mrke +5 Join Ball Game 2009-3-26 13:13
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

現時參加者 :
1. Piccolo
2. Kwokwy
3. 奀仔豪
4. Mivin
5. Joec
6. Old Cake
7.
8.
Full

我又來,不過要八点半後 [/quote]

冇間題. 8-9pm只有1張枱.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-24 12:11 發表
8個人,對哂就有28場波。一個鐘打5場,咁6個鐘就剛好。
到時都會打得好緊湊,有啲地獄式訓練fell。
地獄式訓練? 你ge強項la,駛乜驚呀!!!!!
我地D老人家就.....................
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

睇黎今次都會好激下, 想攞冠軍真係要打餐死.

今次目標 : 新鮮出爐荃灣月賽冠軍 Mr. Old Cake餅餅. 再加深圳甲C聯賽第六同埋各區月賽冠亞殿軍Mr. Kwokwy.
另加新晋小巨人奀仔,
下星期一要帶定相机la.

唔該哂小星星幫我整番好個排位.

Mivin 同 Joec 我未見過,但係而家嘅Myron、唔奀嘅奀仔豪、唔老嘅老餅,無個好相與啦。

60 123
發新話題