發新話題

【野田】追蹤疑雲

【野田】追蹤疑雲

話說今日我同太陽同blazingk打完荃灣月賽後, 一齊搭港鐵走。

正當我地上咗車, 正在閒聊嘅時候, 一名手持黑色手提電話嘅中國藉男子突然問我係咪野田妹, 我即時O哂咀, 我就話我係野田妹, 問佢係邊個?  我又即刻諗:我識唔識佢架呢? 幾時見過呢?? 唔通係邊到打波時見過???  

正當我load緊機諗緊嘅時候, 佢又突然遞佢個手提俾我, 話46兄叫我聽電話, HOW COME????

當我接過佢手電之後, 因為架車太嘈, 我真係聽唔到46兄講咩, 加上我真係好驚, 點解有個我明明唔識嘅人會認得我架??  我只係同46兄講:佢係邊個嚟架? 我唔識佢架喎! 好驚呀!! 我唔講啦!!! 跟住就俾返個電話佢......

我之後就不斷係咁同太陽佢地講:我真係唔識佢架喎! 佢係邊個嚟架!! 點解成日都有人無端端話認得我架???

其實呢個情況係我學生時代已經開始發生, 有d我唔識嘅同學仔會走嚟同我講:今日唔打波嘅? 又或者話:你成日打乒乓波架嘛, 我認得你呀! 又會問:不如你唔好打乒乓波, 轉打排球啦! 真係好好笑!!

到係依家公司, 我試過影影下印, 又會有個唔識嘅同事同我講:你唱歌好好聽喎, 有無學過架? 又試過無端端有人同我講:你Annual Dinner個晚唱歌唱得好好聽喎! 但我腦裡面第一時間係會諗:你係邊個呀?

估唔到依家出到街, 無端端又會有d唔識嘅人話認得我, 個area越來越大, 我真係要時刻保持警覺, 唔好做衰嘢, 因為唔知幾時有人又會認得我喎......

之後個位中國藉男子聲稱係46兄叫佢跟蹤我, 究竟發生咩事呀46兄? 你做咩搵人跟我呀???  佢之後仲問我地係咪今晚去大窩口打波? 我地又再次O咀, 點解佢會連我地之後去邊都知架? 佢究竟係乜水呀?? 46兄!!!
o( ^ (00) ^ )o

ha ha ha
i'm chatting with 46
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我終於知什麼事
香港乒乓網

咁究竟係咩事呀????

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-22 00:49 發表
may i call u
快d話我知呀!!

香港乒乓網

mao 兄都要話我知....
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

其實個男仔是想結識 太陽之子......借野田妹過穚.....hahha
我去沖涼.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-22 01:24 發表
其實個男仔是想結識 太陽之子......借野田妹過穚.....hahha
我去沖涼.....
my god....識我有咩用?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-22 01:24 發表
我去沖涼.....
佢地一早識架,
駛咩借我過橋啫!!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-22 01:26 發表
my god....識我有咩用?
你好波囉!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-22 01:27 發表

你好波囉!!
真係搵鬼信....

乒匯乒乓球會

有人跟你益左你喇

引用:
原帖由 大吉 於 2009-3-22 01:42 發表