發新話題

【野田妹練波球局】3月17日 (星期二) 7:00-9:00pm

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-10 23:55 發表
地點: 荃景圍體育館 (壁球場1號)
日期 : 3月17日 (星期二)
時間 : 7:00pm-9:00pm
人數 : 4位
玩法 : 頭一個鐘作練波之用, 後一個鐘可作實戰之用
費用 : $28 (參與人數照除)

有興趣就留post啦!! lines ...
你都好熱心練波喎, 不如跟埋我地既深圳美食團呀
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-11 00:19 發表

好,
不過下次等我重感冒好返先啦!!
咁要做定運動先喇 ~~ 今次已經係烤全羊, 下次唔知係乜
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-11 14:20 發表

You play with me lor...long time no see la ma.
又撩女仔, 唔怪得知你乒壇靚仔選舉 D 票仲未追到長膠王子, 原來係花弗得渣, 比 D 女 FANS 扣左分

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-12 07:45 發表

我唔係唔like girls, 只不過無o甘大癮去撩女仔ge je,我媾親女九成都衰ge.
同病相憐喎   ~~ 唯有等女媾喇

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-17 00:56 發表
乜唔係仲有個人會打ga咩??點解突然無左ge???
三個人打二個鐘咪好囉, 練波要練多 D 架嘛

發新話題