發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

竟然唔記得識下 7Jack7 係邊個
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-3-10 00:15 發表
藍色衫直板果位青年
哦, 原來就係佢, 今日一黎熱身就同佢打
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 00:24 發表

我今晚都未同你打過
我同你差十名喎 ~~ 到同你打果陣, 你唔好炒我呀

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 00:45 發表

放心la~我都5識炒人ga~ 剩係識比人炒咋
你唔識炒人, 淨係識炒我嘛 ~~ 依家 D 女仔好犀利 ~~ 今日先比嘉靜炒完

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 00:56 發表

哥哥~呢句話係我講比某人聽喎~ 你又講番比我聽 嘉靜姐姐高我幾班嫁
都係順手借黎用下 ~~ 唔好意思 其實我都無見過你打, 你打橫板定直板架?

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 12:21 發表

哥哥~我已經力量好大嫁la~已經比d女仔話我太大力la~ 你地d男仔又真係好難打囉
向野田君請教下 <力之奧義> , 咁就會打死 D 男仔 ...

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:39 發表

提起melody我好似同佢打過,原來佢叫野田妹.
我好似反冲過佢一次,當堂令佢o晒咀 ,不過最後都2:1敗嚮佢手上...
Melody = kk1314

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:34 發表

等我同佢打果陣試下反冲佢先,等野田妹o晒咀,呵呵.
反沖都係我 (從前) 既強項喎, 就係太屎波, 不繼做靶練返黎既

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 14:05 發表

係ar,講開又講,我識反冲ge原因可能係我太大份,成日畀人爆,我又唔想畀人爆死至迫出來的一擊ko反擊超必黎ge.
我有無同你打過呀, 我都上過乒工廠幾次

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 14:16 發表

你揸咩model ge板,直定橫??3月8號有無來,果日著乜衫???
無呀, 幾個禮拜無去喇, 我打橫板, 兩面反膠

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 17:57 發表
係咪可以輸賭?
你買莊定閒先?

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-11 00:06 發表
真係好負碌先入到...
果日你果組有乜人呀?

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-11 00:06 發表
真係好負碌先入到...
邊有負碌得咁易呀~~~我都想負負碌碌中返聽晚六合彩頭獎

頒多個 "屢敗屢戰" 獎比我得唔得呀?

發新話題