28 12
發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

好開心~亦都好好玩~下次再玩過

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 12:08 AM 發表
竟然唔記得識下 7Jack7 係邊個
我今晚都未同你打過

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 12:26 AM 發表

我同你差十名喎 ~~ 到同你打果陣, 你唔好炒我呀
放心la~我都5識炒人ga~ 剩係識比人炒咋

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-10 12:31 AM 發表

你真係打得幾好呀!!liness" />
姐姐你d波真係好爆喎~ 我都留左個印

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 12:50 AM 發表

你唔識炒人, 淨係識炒我嘛 ~~ 依家 D 女仔好犀利 ~~ 今日先比嘉靜炒完
哥哥~呢句話係我講比某人聽喎~ 你又講番比我聽 嘉靜姐姐高我幾班嫁

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 01:01 AM 發表

都係順手借黎用下 ~~ 唔好意思 其實我都無見過你打, 你打橫板定直板架?
橫板

引用:
原帖由 7Jack7 於 2009-3-10 01:01 AM 發表

你好似成日炒我wor
嘩~你作野ar~邊有成日炒係ar~ 我都5叻 點炒得起你

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-10 01:05 AM 發表

唔係瓜?
我有打親你咩??
咁真係唔好意思啦!!!
5緊要la~ 意外姐 要黎留念囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 01:15 AM 發表
咁1314你有冇沖爆番野田妹?
haha~小小咁la

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 01:31 AM 發表
你板拉波好似質量高左好多
係咩~你有見到咩~ 我都5覺喎

haha~5記得同輝哥講聲  弓喜輝哥冠軍

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 09:56 AM 發表

哈哈哈哈哈 ..... 野田 出名 拉爆腸
4哥~野田姐姐ga拉爆腸功力,麥5係對你地先用ga咩

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-10 12:08 PM 發表
原來kk1314 叫 melody。呢個小妹妹啲基本功好好,只係力量唔夠,打唔死男仔。研究下點改善發力啦。
哥哥~我已經力量好大嫁la~已經比d女仔話我太大力la~ 你地d男仔又真係好難打囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 12:20 PM 發表
佢可能見你咁拉得...佢都忍唔住要露兩手
嘩~露兩手都咁勁..出盡全力ga話..我咪5使返....屯..門

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 12:26 PM 發表
咁咪益左你....大條道理留係度打通宵..liness" />
太陽哥哥~又5使咁益我ga~打通宵我無咁叻....留番比你同........打la~

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-10 12:34 PM 發表

我係郭叔叔,唔係哥可
你可以用技巧打死我哋呀
郭叔叔~多謝你ga提點,我會努力運用技巧嫁la~

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 01:07 PM 發表

咩露 d 妹妹 , 相比起 郭哥哥 同 野甜姐姐 .... 汝板波既力量 等如  R痕
4哥~5怪得知你5叫我打波la~原來你5使R痕

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 01:11 PM 發表
只係聽野田擊球時清脆而高尖的海綿聲音,已令人聞風喪膽...
太陽哥哥~呢個你真係講得好岩 擊球聲真係好清脆而令人心寒 5係點會有紀念品

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:39 PM 發表

提起melody我好似同佢打過,原來佢叫野田妹.
我好似反冲過佢一次,當堂令佢o晒咀 ,不過最後都2:1敗嚮佢手上...
我想問下我係幾時同你打過嫁??5係好記得

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 01:43 PM 發表
咁你份紀念品走左未?
話明紀念品邊有咁快走ar

28 12
發新話題