發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-11 00:06 發表
真係好負碌先入到...
邊有負碌得咁易呀~~~我都想負負碌碌中返聽晚六合彩頭獎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我見樂天啲波又真係有啲進步。
其實論壇可以搞個最佳進步獎俾啲小朋友,最開心見到小朋友進步

要啦...呢個建議唔錯呀...
我都睇到"樂天"差點可以贏"芝華士",
種睇到"樂天" 點樣快打 "芝華士" d拉波..等等
我都呆左...

不過亦都可以有一個「成人最佳進步獎」,因為我都進步咗好多,我都想攞呢個獎

呵呵...郭大俠
原來你都係想咁姐~~~哈哈

到時可能又係要同你爭,可惡

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-11 12:12 PM 發表
我見樂天啲波又真係有啲進步。liness" />
其實論壇可以搞個最佳進步獎俾啲小朋友,最開心見到小朋友進步liness" />
好ar~我都想參選埋一份

小妹妹加把勁啦,若果你未過中三的話我估好有前途。

有競爭先有進步...
郭大俠...黎啦...

嘩,你搞乜鬼換個咁嘅icon,可愛過你真人咁多

今期玩 忍法+乒乓球....
諗諗計要贏你呀...

頒多個 "屢敗屢戰" 獎比我得唔得呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-11 12:38 PM 發表
小妹妹加把勁啦,若果你未過中三的話我估好有前途。liness" />
嘩~咁我真係要努力d la~我依家中二囉

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-11 12:08 AM 發表

果日你果組有乜人呀?
重有7jack7

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-11 00:05 發表

做人留一線, 他朝好相見呀!
兄弟!!
我都係講下je,唔駛o甘"慶"ge,係吾串左小小,sorry.

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-3-11 12:49 發表
今期玩 忍法+乒乓球....
諗諗計要贏你呀...
忍...咩?

一齊諗......要贏返佢
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-11 14:50 發表

我都係講下je,唔駛o甘"慶"ge,係吾串左小小,sorry.
算你啦,
知錯能改!!
o( ^ (00) ^ )o

比進仔打到o晒咀.....
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

see

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-3-13 17:02 發表
比進仔打到o晒咀.....
給你set 死,
互相學習
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

發新話題