發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 13:11 發表
只係聽野田擊球時清脆而高尖的海綿聲音,已令人聞風喪膽...
如果野田妹學埋老蓋 (蓋亭) d唔講道理ge未解決爆沖,就真係perfect兼天下無敵la...哈哈.

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 14:21 發表

無呀, 幾個禮拜無去喇, 我打橫板, 兩面反膠
可能未見過你lu......

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 14:28 發表

如果野田妹學埋老蓋 (蓋亭) d唔講道理ge未解決爆沖,就真係perfect兼天下無敵la...哈哈.
咁有機會真係要打返場,
睇下你係咪可以反沖我扳抽爆腸啦!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-10 17:55 發表

咁有機會真係要打返場,
睇下你係咪可以反沖我扳抽爆腸啦!!liness" />
係咪可以輸賭?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

今次月賽好有乒工廠內部賽feel...8強6個乒工廠

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 17:57 發表
係咪可以輸賭?
你買莊定閒先?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-10 12:08 發表
原來kk1314 叫 melody。呢個小妹妹啲基本功好好,只係力量唔夠,打唔死男仔。研究下點改善發力啦。
Go to gym to lift weight???  Build up muscles???

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:39 發表

提起melody我好似同佢打過,原來佢叫野田妹.
我好似反冲過佢一次,當堂令佢o晒咀 ,不過最後都2:1敗嚮佢手上...
You get people mixed up again la (O 晒咀 )....  melody is not 野田妹 ar...

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 13:42 發表

太陽哥哥~呢個你真係講得好岩 擊球聲真係好清脆而令人心寒 5係點會有紀念品
野田妹 ge 紀念品 = curry chicken.....

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-10 00:26 發表

俊仔我陪你
下次我會準備好d,
我以為8點打(記錯),好在呀lun提我,勁趕咁食完飯學校過來.......

今之幾好玩........哈..
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

今晚...
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-10 06:24 PM 發表
今次月賽好有乒工廠內部賽feel...8強6個乒工廠
你都好勁la~入左12強喎

cccccccc
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-10 20:37 發表

You get people mixed up again la (O 晒咀 )....  melody is not 野田妹 ar...
已在較早前樓層更正和say sor.

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-10 17:55 發表

咁有機會真係要打返場,
睇下你係咪可以反沖我扳抽爆腸啦!!liness" />
我好想睇下你畀人反冲扳抽爆腸個o 咀樣,呵呵 ,到時我會雛呢到成間乒工廠都聽到,哈哈哈!

我好想睇下你畀人反冲扳抽爆腸個o 咀樣 = 我好想睇下你畀我反冲扳抽爆腸個o 咀樣

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 22:31 發表
我好想睇下你畀人反冲扳抽爆腸個o 咀樣 = 我好想睇下你畀我反冲扳抽爆腸個o 咀樣liness" />
做人留一線, 他朝好相見呀!
兄弟!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 22:11 發表

你都好勁la~入左12強喎
真係好負碌先入到...

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-11 00:06 發表
真係好負碌先入到...
果日你果組有乜人呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

發新話題