發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 13:42 發表

太陽哥哥~呢個你真係講得好岩 擊球聲真係好清脆而令人心寒 5係點會有紀念品
咁你份紀念品走左未?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:39 PM 發表

提起melody我好似同佢打過,原來佢叫野田妹.
我好似反冲過佢一次,當堂令佢o晒咀 ,不過最後都2:1敗嚮佢手上...
我想問下我係幾時同你打過嫁??5係好記得

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 13:40 發表

Melody = kk1314
thx, 我知道ga la, 我會記住ga la.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 01:43 PM 發表
咁你份紀念品走左未?
話明紀念品邊有咁快走ar

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 13:46 發表

我想問下我係幾時同你打過嫁??5係好記得
3月8號果日我用水谷同你打果個肥哥哥呀,d膠重同你一樣果個呢..,,,,有無印象ar?????

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 13:48 發表

話明紀念品邊有咁快走ar
咁你要珍而重之

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 01:50 PM 發表
咁你要珍而重之
係ar~ 重要影相留住果一刻tim

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 13:54 發表

係ar~ 重要影相留住果一刻tim
依家快d去影

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:49 PM 發表

3月8號果日我用水谷同你打果個肥哥哥呀,d膠重同你一樣果個呢..,,,,有無印象ar?????
哦~記得la~sorry~我5知你地叫咩名嫁 我剩係知有人叫我打波我就出去打咋

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:34 發表

等我同佢打果陣試下反冲佢先,等野田妹o晒咀,呵呵.
反沖都係我 (從前) 既強項喎, 就係太屎波, 不繼做靶練返黎既
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 13:57 發表

哦~記得la~sorry~我5知你地叫咩名嫁 我剩係知有人叫我打波我就出去打咋
唔緊要la,反正我都未過廠長果關,都未係會員,唔知我個名唔出奇ga. 遲d同你打過.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 01:55 PM 發表
依家快d去影liness" />
影左la~下次見到你比你欣賞下 d相..不過~我諗都5使la~太陽你自己都收收埋埋好多紀念品la

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 14:02 發表

影左la~下次見到你比你欣賞下 d相..不過~我諗都5使la~太陽你自己都收收埋埋好多紀念品la
你唔俾我睇下...咁我就唔知係唔係....keke

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 13:57 發表

反沖都係我 (從前) 既強項喎, 就係太屎波, 不繼做靶練返黎既
係ar,講開又講,我識反冲ge原因可能係我太大份,成日畀人爆,我又唔想畀人爆死至迫出來的一擊ko反擊超必黎ge.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 14:05 發表

係ar,講開又講,我識反冲ge原因可能係我太大份,成日畀人爆,我又唔想畀人爆死至迫出來的一擊ko反擊超必黎ge.
我有無同你打過呀, 我都上過乒工廠幾次
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 02:03 PM 發表
你唔俾我睇下...咁我就唔知係唔係....keke
嘩~咁你咪睇睇埋埋好多紀念品 佩服  我呢d都係留番自己欣賞好d

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 14:09 發表

嘩~咁你咪睇睇埋埋好多紀念品 佩服  我呢d都係留番自己欣賞好d
ha....邊會呢....我諗野田唔係隨便派紀念品..

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-10 11:47 發表

I only know 長膠直板橫爆............
我記得係有時長膠,有時生膠都一樣照爆,你話強唔強???

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 14:06 發表

我有無同你打過呀, 我都上過乒工廠幾次
你揸咩model ge板,直定橫??3月8號有無來,果日著乜衫???

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 14:16 發表

你揸咩model ge板,直定橫??3月8號有無來,果日著乜衫???
無呀, 幾個禮拜無去喇, 我打橫板, 兩面反膠

發新話題