發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

no...可能是 jackho813,
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-10 02:40 發表
no...可能是 jackho813,
等我見到佢再問佢,thx.

haha~5記得同輝哥講聲  弓喜輝哥冠軍

弓起 粒仔輝 、kwok、 +倫、4466
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 01:47 發表
吾係啦 ... kowk 兄好厲害 .. 不材比汝拉爆左 .... 要番去 冥王星就真
46係論壇入面係我最專敬嘅對手之一,對46我一定會「拉爆汝」。
本帖最近評分記錄
  • 44_66 +5 小生怕怕 =.=" 2009-3-10 10:54
  • (=^x^=) +10 真情流露, +10分 2009-3-10 10:27

犀利喎...邊個 "拉爆牆" ar

好在46証明咗我只係拉爆波,無拉爆牆

cccccccccccccccccc

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 02:07 發表

屍苦 ...... 汝英好多 ... 今日又刁汝假喇 ... 途兒冇面目見汝
#4 isn't too bad la....soon you'll be champion ga la....

拉爆牆 是野田妹
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:25 發表

我想問果位人兄係唔係james007??
I only know 長膠直板橫爆............

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-10 11:44 發表
拉爆牆 是野田妹
果然係~~~~~~~~~~~~~~力之奧義

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 09:56 AM 發表

哈哈哈哈哈 ..... 野田 出名 拉爆腸
4哥~野田姐姐ga拉爆腸功力,麥5係對你地先用ga咩

發新話題