發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 01:47 發表

46兄,你的發球冇得頂呀
係丫,我比佢d發球打到o 左.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:07 發表

係丫,我比佢d發球打到o 左.
其實佢仲有一招沒用到,就系佢c苦的長膠橫打.唔知几時可以讓大家開開眼界

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 02:05 發表

我出盡全力都不一定win你啦,仲點敢放水啊?
我好似未同你打過ga bo............係我認錯左人.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:09 發表

我好似未同你打過ga bo............係我認錯左人.
你系唔系打橫板?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 02:09 發表

其實佢仲有一招沒用到,就系佢c苦的長膠橫打.唔知几時可以讓大家開開眼界
我太渣la,引唔到佢用呢招,睇黎我要升上甲組.........oh!, 係丙組都險阻重重,要操好d波先至偷到雞上位lu.......

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 02:11 發表

你系唔系打橫板?
係丫,仲幾肥下ga,有時著藍色yasaka,有時著疑似乒工舊制服果個就係我la

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 02:11 發表

非迫不得意 , 係出面比賽先用
係比賽對住你,你一用呢招我何止會o晒咀,仲即刻死比你睇!

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:15 發表

係丫,仲幾肥下ga,有時著藍色yasaka,有時著疑似乒工舊制服果個就係我la
好似同你打過,不過唔緊要,有時間再切磋切磋

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 02:17 發表

非也 ..... 不材只是丁組仔 .... 還望師亨指點
我仲渣過你,連你都打唔贏........

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 02:17 發表

非也 ..... 不材只是丁組仔 .... 還望師亨指點
有邊個唔系從丁組打起?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 02:18 發表

好似同你打過,不過唔緊要,有時間再切磋切磋
引頸以待!!求之不得!
ps. 我好想學點對付長膠粒仔..

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 02:21 發表

下次見.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:04 發表

sorry,我點錯相,果日同我打果個,係3月8日,正手生膠,反手長膠係邊個黎ga???
ps.係要識"直板橫爆"呀!
我想問果位人兄係唔係james007??

發新話題