28 12
發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-10 00:23 發表
輝輝...................好勁
我同佢打過一次,佢無用"直板橫爆"o既情況之下可以win到我,重要係擺明放水,輝哥好勁呀!

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:00 發表

我同佢打過一次,佢無用"直板橫爆"o既情況之下可以win到我,重要係擺明放水,輝哥好勁呀!
sorry,我點錯相,果日同我打果個,係3月8日,正手生膠,反手長膠係邊個黎ga???
ps.係要識"直板橫爆"呀!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 01:45 發表
又用錯 account
下次小心d la.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 01:47 發表

46兄,你的發球冇得頂呀
係丫,我比佢d發球打到o 左.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 02:05 發表

我出盡全力都不一定win你啦,仲點敢放水啊?
我好似未同你打過ga bo............係我認錯左人.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 02:09 發表

其實佢仲有一招沒用到,就系佢c苦的長膠橫打.唔知几時可以讓大家開開眼界
我太渣la,引唔到佢用呢招,睇黎我要升上甲組.........oh!, 係丙組都險阻重重,要操好d波先至偷到雞上位lu.......

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 02:11 發表

你系唔系打橫板?
係丫,仲幾肥下ga,有時著藍色yasaka,有時著疑似乒工舊制服果個就係我la

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 02:11 發表

非迫不得意 , 係出面比賽先用
係比賽對住你,你一用呢招我何止會o晒咀,仲即刻死比你睇!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 02:17 發表

非也 ..... 不材只是丁組仔 .... 還望師亨指點
我仲渣過你,連你都打唔贏........

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 02:18 發表

好似同你打過,不過唔緊要,有時間再切磋切磋
引頸以待!!求之不得!
ps. 我好想學點對付長膠粒仔..

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 02:21 發表

下次見.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:04 發表

sorry,我點錯相,果日同我打果個,係3月8日,正手生膠,反手長膠係邊個黎ga???
ps.係要識"直板橫爆"呀!
我想問果位人兄係唔係james007??

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-10 02:40 發表
no...可能是 jackho813,
等我見到佢再問佢,thx.

引用:
原帖由 sam鬆 於 2009-3-10 11:47 發表

果然係~~~~~~~~~~~~~~力之奧義
等我同佢打果陣試下反冲佢先,等野田妹o晒咀,呵呵.

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 12:00 發表

好明顯汝既食力 已經 迫使 野田姐 出此啜技應戰 .... melody 厲害厲害 .... 加油呀 liness" />
提起melody我好似同佢打過,原來佢叫野田妹.
我好似反冲過佢一次,當堂令佢o晒咀 ,不過最後都2:1敗嚮佢手上...

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:39 發表

提起melody我好似同佢打過,原來佢叫野田妹.
我好似反冲過佢一次,當堂令佢o晒咀 ,不過最後都2:1敗嚮佢手上...
攪錯左,sorry,係兩個唔同ge人...o甘我應該未同野田妹打過la....

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 13:40 發表

Melody = kk1314
thx, 我知道ga la, 我會記住ga la.

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 13:46 發表

我想問下我係幾時同你打過嫁??5係好記得
3月8號果日我用水谷同你打果個肥哥哥呀,d膠重同你一樣果個呢..,,,,有無印象ar?????

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 13:57 發表

哦~記得la~sorry~我5知你地叫咩名嫁 我剩係知有人叫我打波我就出去打咋
唔緊要la,反正我都未過廠長果關,都未係會員,唔知我個名唔出奇ga. 遲d同你打過.

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 13:57 發表

反沖都係我 (從前) 既強項喎, 就係太屎波, 不繼做靶練返黎既
係ar,講開又講,我識反冲ge原因可能係我太大份,成日畀人爆,我又唔想畀人爆死至迫出來的一擊ko反擊超必黎ge.

28 12
發新話題