發新話題

【成績公佈】2009 深水步區月賽

【成績公佈】2009 深水步區月賽

F組更正 Kwokwy 首名, Goku 次名, 日本 3rd.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

下線比賽

香港乒乓網

上線比賽

香港乒乓網

今日月賽好多人來玩, 全部到齊無一缺席. 謝謝各位的支持
其它報了名沒有來, 但有事前通知我的網友你們都不用付錢.
今天 7:30分, 分別由 Bing, 太陽之子, Dicky, 松本然, 米奇老苦...等等抽籤
其中死亡之組應為 Group C.  Group C 3rd & 4th 都分別取得下線冠亞軍

今期大熱 Kwokwy 小組首名出線, 但不敵乒壇方力生 "森森", 但其后森森又輸左比 007
007 以賴網及滴死絕招打低同是乙組的火人. 可惜在面對同樣是乙組, 但水平應該已是甲組的 Hoi.......

其實亞 Hoi 進級亦不容易, 在八強面對謙信杯的對手 Dicky, 險勝 3:2, 最后一場好似只 win 16:14 or (15:13)....而同新鮮出爐的 Pun Pun 亦打足 5 場, 同樣險勝 3:2 同樣 win Deduce, 仲要 win 埋賴網.  最后決賽反為打得輕鬆, 以直落 3:1 勝 007

而 Pun 在初賽負於火人, 但 pun 月打月起勁, 在季軍爭奪戰 3:0 KO 火人.
香港乒乓網

太陽...我未比番 Book 場錢你呢......Sorry!!!
香港乒乓網

你應該 Book 了兩小時. HK$42 蚊...記住數
香港乒乓網

如果 007 無 sick...應該可以 3:0  KO 亞 hoi
香港乒乓網

James007 你塊版型號是什麼 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:28 發表

liness" />
其實野田妹是想講

"拿型, 懶醒, 不要會錯意
香港乒乓網

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 12:01 發表

咁你正手冲死我果D又點計呀??我有MOVIE為証,講番正題太陽之子如果我想將你和我的比賽片放在YOUTUBE你介不介意呢 ??另我錄了(Goku & 海) ,
唔知他們介不介意我會放上YOUTUBE呢 ???
我諗若你將月賽片放上 Youtube. 真是要問左他們同意先會好d.
香港乒乓網

其實如果 d 人唔介意, 我都想看片 !!
香港乒乓網

remind myself to own Son of Sun HK$42
香港乒乓網

remind 自己欠 太陽之子 HK$42
香港乒乓網

都可以 , you can PM your account to me, tks!!!
香港乒乓網

發新話題