發新話題

【深圳練波團】: 3月7日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
唔係呀,我係「檯底奇乒」架,好似group C喎。你以為我係邊隊?

啊敦大俠星期一打月賽有機會對嘉倫大戰。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 11:17 發表
唔係呀,我係「檯底奇乒」架,好似group C喎。你以為我係邊隊?
誤會左. 原來你講緊星期一月賽. 你今次目標只係第三. 應該冇難度la.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-6 11:27 發表

誤會左. 原來你講緊星期一月賽. 你今次目標只係第三. 應該冇難度la.
唔係,講過啦,喺無得jar流攤嘅前提下,exactly攞第三好難。你諗下,首先小組出線啦,然後一路贏到得返4個人,咁然後輸俾一個人,之後又要贏返另一個人,好難架。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 11:31 發表

唔係,講過啦,喺無得jar流攤嘅前提下,exactly攞第三好難。你諗下,首先小組出線啦,然後一路贏到得返4個人,咁然後輸俾一個人,之後又要贏返另一個人,好難架。
咁先好玩 技術+智慧+運氣
唔係你以為咁易集齊月賽的牌呀

希望得啦,若果今次搞得掂我就可以暫時放輕乒乓球方面嘅投入。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 10:41 發表

有幾種可能性:
1. 我哋兩點先去到實利和,開始同教練練習,不過咁樣唔知安排教練有無困難。
2. 我哋兩點先去到實利和,自己輕鬆啲先打一個鐘,等3點同教練練習。
3. 我哋1點去到實利 ...
你預我 2:00PM 出現係實利和, 點打就無所謂
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-6 16:16 發表

你係咪同凝聚一齊去?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-6 16:19 發表

你係咪同凝聚一齊去?
人生路不熟...唔知跟邊個好-.-大獲..我冇萬遊最大問題...

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-6 16:16 發表

咁我都兩點到啦,頭一個鐘先同Jack輕鬆打下,3點先開始同教練練啦。
我都係2點自己响實利和出現,唔該哂Terence。

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-3-6 19:30 發表
人生路不熟...唔知跟邊個好-.-大獲..我冇萬遊最大問題...
我呢個星期吾去,吾係可以同你一齊去,下星期la..., Ha  Ha

仲未有我地既深圳美食 D 相既
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

下之可能要改名做「深圳練波 / 美食團」
下星期好似又話「小肥羊」喎
Terence好似又同咗Myron去打比賽,唔得閒啩。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-8 21:39 發表
下之可能要改名做「深圳練波 / 美食團」liness" />
下星期好似又話「小肥羊」喎
Terence好似又同咗Myron去打比賽,唔得閒啩。
佢好勤力呀, 又打比賽
我聽日打埋月賽, 睇下隻手痛唔痛先決定禮拜六黎唔黎, 可能淨係黎打甲C

早啲嚟食完小肥羊先打甲c都得唧

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-8 22:08 發表
早啲嚟食完小肥羊先打甲c都得唧
黎既當然食埋小肥羊喇, 依個先係主菜黎

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-8 22:09 發表

黎既當然食埋小肥羊喇, 依個先係主菜黎
3月14日照常, 今次小肥羊食餐勁

有無昨日美食啲相睇下?

整緊, 我影左好少咋, 要問下bing哥先.

煮廚美食:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題