99 12345
發新話題

【深圳練波團】: 3月7日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【深圳練波團】: 3月7日 深圳實利和

日期 : 三月七日(星期六) 下午三時
球館 : 深圳市實利和 ( 振華路真功夫入)
費用 : 自付
教練 : 已預約
活動 : 與教練練習, 球局私片, 晚膳. (由於當晚為乒超大戰, 所以會於飯後回港)
肥羊 :
1. piccolo ( 4-6pm, 鄧x)
2. alvin (3-6pm, 劉X)
3. Bing ( 3-5pm, 陳xx)
4. kwokwy ( 3-5pm, 柳x)
5. nelson (3-5pm, xxx)
6. gun gor ( 3-5pm)
7. jack (3-5pm, share with kwokwy, nelson,or gun gor)
8. 凝聚
9.

有冇諗過食乜野呢 , 會唔會encore 肥羊?
當日請自行到球館集合.

本帖最近評分記錄

今次早左, 應該可以過去食粥底火鍋 ~~
我對依個興趣大 D
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

睇個地圖, 要好遠下喎, 打的13蚊應該到

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-2 12:24 發表
睇個地圖, 要好遠下喎, 打的13蚊應該到
依家 8 個人, 坐兩架的士
間野叫乜名, 地址係乜呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

不過食得太飽+豪飲,返嚟打乒超會唔會有問題!
而且講真時間都唔係極充裕,word backward :8:00到歌街 -> 7:45到九龍塘 -> 6:45要離開實利和一帶。就算我哋5:00即刻停手,都要5:15左右離開球館,事實都係得一個鐘多啲食飯。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-2 12:29 發表
而且講真時間都唔係極充裕,word backward :8:00到歌街 -> 7:45到九龍塘 -> 6:45要離開實利和一帶。就算我哋5:00即刻停手,都要5:15左右離開球館, ...
咁就算後面既小肥羊都食唔切喎, 再食婆婆雞都得
乒超有邊個打呀?

考慮下燕南路「煮廚」,離實利和兩個街口,都唔錯。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-2 12:38 發表
考慮下燕南路「煮廚」,離實利和兩個街口,都唔錯。
食乜架?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-2 12:29 發表
而且講真時間都唔係極充裕,word backward :8:00到歌街 -> 7:45到九龍塘 -> 6:45要離開實利和一帶。就算我哋5:00即刻停手,都要5:15左右離開球館, ...
咁一於煮廚la. 試下新野

己放頂置, 可以讓更多網友參加
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-2 12:39 發表

食乜架?
煮廚係老牌飲食集團「勝記」旗下嘅廣東菜館。我雖然無去過燕南路店,但試過其他分店都幾ok,啲嘢食好入味而且有特色。
你上google搜尋一下會見到好多資料。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-2 13:38 發表
己放頂置, 可以讓更多網友參加 liness" />
thank you.
預告 : 3月14日晚上8-11pm有深圳甲C聯賽打, 一個月一次咋! 各位有興趣可以一齊玩下.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2/3/2009 13:50 發表

煮廚係老牌飲食集團「勝記」旗下嘅廣東菜館。我雖然無去過燕南路店,但試過其他分店都幾ok,啲嘢食好入味而且有特色。
你上google搜尋一下會見到好多資料。
Any food is o.k. with me. I just follow you!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-2 19:07 發表

thank you.
預告 : 3月14日晚上8-11pm有深圳甲C聯賽打, 一個月一次咋! 各位有興趣可以一齊玩下.
真係一波未平,一波又起。3月7打完乒超聯,3月14又話甲C,咁係咪即係以後逢星期六都要上深圳呢!
但係而家未知3月14要唔要打乒超。而且甲C大概係乜水平,會唔會同我哋相差太遠就唔好玩。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-2 19:17 發表

真係一波未平,一波又起。3月7打完乒超聯,3月14又話甲C,咁係咪即係以後逢星期六都要上深圳呢!
但係而家未知3月14要唔要打乒超。而且甲C大概係乜水平,會唔會同我哋相差太遠就唔好玩。
應該會差幾的既 .對myron仔黎講-- 難度挑戰
對kwok, and old cake  起碼上甲A.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-2 19:21 發表

應該會差D既 .對myron仔黎講-- 難度挑戰
對kwok, and old cake  起碼上甲A.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-2 19:07 發表

thank you.
有興趣,14日一於4-6練波,8-11甲C,駛吾駛預先報名?
阿kwok, 14日我同你應該冇乒超,因為12日荃民要對你地,應該吾會咁快14日又打,

但係我只見到12號係荃民、火柴、波板,無枱底份!
不過唔要緊,我14號唔打都無所為,因為我哋隊人多。

Ok. 一於齊齊玩. 睇下邊個上到甲A.

不過問題係點解我哋一打就可以打甲C?

99 12345
發新話題