發新話題

【成績公佈】2009 油尖旺區月賽

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-2-24 11:22 發表
昨日很榮幸能和陽光兩大高手 十萬轉 , James007 對賽.雖然落敗,但打得很過穩.
高咩手丫, 見笑了,

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 11:23 發表
James007係陽光嘅?我而家先知
yes 佢係陽光的, 但係我地尋日兩個都輸左, 小弟一定會再苦練, 再同郭兄討教

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 11:32 發表

順利村我吾就腳呀 .. 下次 哥街 我就腳又爆左 , 而家係後鼻
咪扮野啦, 我係香港仔都係咁過來啦, 個幾鐘頭呀!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 11:33 發表

哈哈哈哈 ... 大不了味輸   .... 不過真係吾夠呀 kwok 打喎
yes, 我都唔夠郭兄打, 已經打到連斛斗都打埋都唔掂

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-24 11:46 發表

根據現場人士小道消息 :"由於陽x球會內有超邪高手, 所以各會員對長膠好似對反膠咁打"
其實係因為小弟十多年前係廣州俾一個打cut波既女仔打到不似人形, 所以就叫佢教我破邪, 再加上我爸爸都係打長膠, 所以非常熟悉長膠既性能

我爸爸用837既, 我就真係轉爆過佢N塊啦, 388 D-1都係第一次對, 估唔到咁沉, 有幾球幾乎坐係地下先拉到, 等我叫老豆試下388 D-1先!!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-24 12:51 發表
James007 同 阿郭...兩位都咁好波...有贏有輸~~~liness" />
下次對James007 未必咁好彩可以贏返...
下次要練好d再打阿郭...要贏返你呀...阿郭~~~
下次我都要越級挑戰郭兄同Ka Lun!  

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-25 08:39 發表
唔係輸贏問題,而係同你打完之後會受重傷。話唔定佢兩個已經受咗內傷。
長膠係傷唔到我的, 反而越正路我就越唔識打
乙組?     我打丙丙第二場就ko了, 仲俾人扣左分, 但係唔知點解d分跌左名次反而升左, 變左排35X, 孟車邊都叫乙組既, 但係唔係名副其實囉

發新話題