發新話題

【成績公佈】2009 油尖旺區月賽

我同ka lun已經昇華到心、體、技之間嘅追逐。難得有個競爭對手

引用:
原帖由 shiningblue 於 2009-2-24 01:26 發表
嘩!恭喜郭大俠,今次攞埋冠軍,你想儲齊一套獎牌嘅夢想又邁進一步喇!!
原來仲欠一個第三,我成日以為已經攞咗。咁真係幾考人,點exactly攞到第三!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 08:32 發表
你玩野, 第一都拿到, 點會拿不到第三
唔係呀,又要贏好多人,又唔可以jar流攤,又要exactly攞第第三,唔容易呀。
你睇下嚟緊深水埗月賽,13都未必攞到。

唔係好明點解James好Myron打到下線頭兩名都係排20強,唔係應該12強咩?

明白了

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 10:49 發表
弓起呀 kwok 同 嘉倫仔 呀 liness" />
46你呢排成日都唔玩月賽嘅,好好玩呀。

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-2-24 10:48 發表
真是一山還有一山高 見識越多越覺得自己渺小liness" />
論壇入面仲有好多高山,大家一齊努力爬啦
又越過高山又越過谷……

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:05 發表
46 唔夠你打 怕左你 ma
46怕左我「拉爆汝」

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:15 發表
溫馨提示 : 雖然亞 kwok 近乎無敵, 但當他打完四個鐘比賽, 等佢無晒氣再拿快長膠去單 till 他, 便可能有一線生机 KO 他 liness" />
唔係你有「一線生機」,係我「必死無疑」。
本來我貼左塊長膠响板背嚟對付你,但係對唔到你,對十萬轉同ka lun我就撕左落嚟;點知你之後先嚟till我,想黐返都黐唔切。
所以我正在研究在板背用魔術貼黐塊長膠,對長膠手就貼上去,對ka lun之類就撕落嚟,唔知合唔合規格,要搵啲專家問下先。

James007係陽光嘅?我而家先知

十萬轉你勇救險球嘅精神我亦都非常之咁佩服呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:38 發表
下次打比賽要叫人簽生死紙
我打先進時簽過啦,兩人協商提早打就要簽,斷氣自誤

46怕我用佢嘅絕招「拉爆汝」嚟對付佢
不過佢反應好快,我唔用佢嘅絕招又未必夠佢打

我都覺得ka lun好波,今次贏佢都係因為大家太熟路。下次碰頭贏輸就係睇下邊個諗到新招先。
另外阿7亦都係好好波,到現時為止我都未贏過嘅對手,我仲未諗到辦法破佢啲招數

引用:
原帖由 james007 於 2009-2-24 12:39 發表

You 贏過 我 ga la....
有?可能輸俾你已經輸到習慣左

引用:
原帖由 bond 於 2009-2-24 23:17 發表
嘩! Kwokwy 十分強, 連乙組球員十萬轉也給你搞掂 .
印象中, James007 每次月賽都是冠軍的, 看來他近來的狀態不大好
你若果仔細睇下對賽情況,就會發現 十萬轉 同 ka lun都要在初複賽時對過mao,所以關鍵就係,佢哋都要出盡力打贏貓,然後我就可以執死雞。所以,抽好簽係致勝嘅先決條件。

唔係輸贏問題,而係同你打完之後會受重傷。話唔定佢兩個已經受咗內傷。

多謝讚賞,我會加油。

發新話題