發新話題

【成績公佈】2009 油尖旺區月賽

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:42 發表
我同十萬亦根本無得打....他的而且確是破邪高手
Me  破邪 low手 too ar...

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-24 11:46 發表

根據現場人士小道消息 :"由於陽x球會內有超邪高手, 所以各會員對長膠好似對反膠咁打"
Our club has 2 超邪高手, moming and brainDD (also known as Dream)

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-2-24 11:57 發表

其實係因為小弟十多年前係廣州俾一個打cut波既女仔打到不似人形, 所以就叫佢教我破邪, 再加上我爸爸都係打長膠, 所以非常熟悉長膠既性能

我爸爸用837既, 我就真係轉爆過佢N塊啦, 388 D-1都係第一次對, 估唔到 ...
I like 38DD more...

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 12:24 發表
我都覺得ka lun好波,今次贏佢都係因為大家太熟路。下次碰頭贏輸就係睇下邊個諗到新招先。
另外阿7亦都係好好波,到現時為止我都未贏過嘅對手,我仲未諗到辦法破佢啲招數
You 贏過 我 ga la....

引用:
原帖由 james007 於 2009-2-24 12:39 發表

You 贏過 我 ga la....
有?可能輸俾你已經輸到習慣左

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 12:40 發表

有?可能輸俾你已經輸到習慣左
You beat me last time we playing in Homantin on Monday, remember???  This this is also the first time Ka Lun beat me too...But I don't think I am playing bad, so you and Ka Lun must be improving a lot....good job.

James007 同 阿郭...兩位都咁好波...有贏有輸~~~
下次對James007 未必咁好彩可以贏返...
下次要練好d再打阿郭...要贏返你呀...阿郭~~~

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-24 12:51 發表
James007 同 阿郭...兩位都咁好波...有贏有輸~~~liness" />
It wasn't luck la...your were very aggressive with your forehands and your services are very good.  I think I may not beat you anymore lu....

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-24 12:51 發表
James007 同 阿郭...兩位都咁好波...有贏有輸~~~liness" />
下次我都要越級挑戰郭兄同Ka Lun!  

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-2-24 14:31 發表

B group player wants to 越級挑戰 D group players???  

引用:
原帖由 james007 於 2009-2-24 12:30 發表

You didn't lose to me wor...we were 2:2 jar......you really are very good....can you  teach me how to hit backhand like you???  I really want to learn....
你昨日都未出力和我 打且我反手未算好! 反手好梗係Old cake啦 ! 下星期二希望你有時間和我打啦!!
wai

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-2-24 14:31 發表

我想和你再打過呀!希望唔會比你轉到頭暈啦!
wai

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-2-24 14:50 發表

你都進步了好多 liness" />
你又知???
wai

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-2-24 15:02 發表
因為我留意到羅 liness" />
咁下次要同我喎!
wai

嘩! Kwokwy 十分強, 連乙組球員十萬轉也給你搞掂 .
印象中, James007 每次月賽都是冠軍的, 看來他近來的狀態不大好

引用:
原帖由 bond 於 2009-2-24 23:17 發表
嘩! Kwokwy 十分強, 連乙組球員十萬轉也給你搞掂 .
印象中, James007 每次月賽都是冠軍的, 看來他近來的狀態不大好
你若果仔細睇下對賽情況,就會發現 十萬轉 同 ka lun都要在初複賽時對過mao,所以關鍵就係,佢哋都要出盡力打贏貓,然後我就可以執死雞。所以,抽好簽係致勝嘅先決條件。

點會呢. KO 我好容易
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題