發新話題

【成績公佈】2009 油尖旺區月賽

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-2-24 10:48 發表
真是一山還有一山高 見識越多越覺得自己渺小liness" />
但你爆大冷KO咗GOKU喎!
wai

kwokkwok 好波!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 10:49 發表
弓起呀 kwok 同 嘉倫仔 呀 liness" />
46你呢排成日都唔玩月賽嘅,好好玩呀。

46 唔夠你打 怕左你 ma
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-2-24 10:48 發表
真是一山還有一山高 見識越多越覺得自己渺小liness" />
論壇入面仲有好多高山,大家一齊努力爬啦
又越過高山又越過谷……

kwok kowk, 你玩到成仙啦!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:05 發表
46 唔夠你打 怕左你 ma
46怕左我「拉爆汝」

恭喜

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:15 發表
溫馨提示 : 雖然亞 kwok 近乎無敵, 但當他打完四個鐘比賽, 等佢無晒氣再拿快長膠去單 till 他, 便可能有一線生机 KO 他 liness" />
唔係你有「一線生機」,係我「必死無疑」。
本來我貼左塊長膠响板背嚟對付你,但係對唔到你,對十萬轉同ka lun我就撕左落嚟;點知你之後先嚟till我,想黐返都黐唔切。
所以我正在研究在板背用魔術貼黐塊長膠,對長膠手就貼上去,對ka lun之類就撕落嚟,唔知合唔合規格,要搵啲專家問下先。

昨日很榮幸能和陽光兩大高手 十萬轉 , James007 對賽.雖然落敗,但打得很過穩.
wai

James007係陽光嘅?我而家先知

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-2-24 11:22 發表
昨日很榮幸能和陽光兩大高手 十萬轉 , James007 對賽.雖然落敗,但打得很過穩.
高咩手丫, 見笑了,

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 11:23 發表
James007係陽光嘅?我而家先知
yes 佢係陽光的, 但係我地尋日兩個都輸左, 小弟一定會再苦練, 再同郭兄討教

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 11:32 發表

順利村我吾就腳呀 .. 下次 哥街 我就腳又爆左 , 而家係後鼻
咪扮野啦, 我係香港仔都係咁過來啦, 個幾鐘頭呀!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 11:33 發表

哈哈哈哈 ... 大不了味輸   .... 不過真係吾夠呀 kwok 打喎
yes, 我都唔夠郭兄打, 已經打到連斛斗都打埋都唔掂

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 10:24 發表
下線打多少我們不計算, 我們只計分組賽. 因 Myron & James 都是分組尾名, 所以排 20.
如果下次月賽下線冠軍有牌攞, 可能仲難打個上線

十萬轉你勇救險球嘅精神我亦都非常之咁佩服呀

發新話題