發新話題

【乒工廠】: 2009年2月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 00:00 發表

5要chungchung抽~佢成日玩我~我搵其他人幫我抽好過
好呀! 等到8強我打妳出局ar~ar~ 好唔好~~

引用:
原帖由 artin 於 2009-2-23 00:09 發表

真係要上HKTTF先睇得出..
係場上..2個好似唔識咁
Ah~勝利!

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 00:31 發表

衰人~8強打我出局 我5同你玩嫁~
衰鬼~ 我下次最多16強踢妳出局ar~ar~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 00:55 發表

4哥~你咁係咩野意思ar~
無眼睇妳! 死心吧~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 00:50 發表

喂~你聖誕盃16強踢我1次出局la~ 5可以有第2次ar~
一次又一次.............. 16強踢妳出局ar~ar~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 01:02 發表

講你ar~衰人蝦我
衰鬼~真是我蝦妳ar~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 01:08 發表

係ar~ 你睇4哥都5彩你ar~
4哥唔彩我唔緊要~ 妳彩我唔係得姐~~

廠長呀~"呼之欲出",已經出埸~~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 01:19 發表

喂~咪有係度吹流料ar~ 我會嬲嫁
講笑姐ar~ 依家比人..... 不過會我下次再爆....

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-2-23 07:11 發表
我都無留意到原來聖誕盃個次kk比chungchung踢出局...
kk有排嬲
嘻嘻 你無留意,我都唔記得~ 因為同她打比賽都被我踢出局ar~ar~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 07:41 發表

喂~我邊有嬲ar~ 我5彩佢之麻
妳唔彩我 不過......好難 ar~ar~

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-23 11:18 發表

咁囂
4哥我只係會對佢 其他人我唔錦 我會好尊敬你們 直到永遠......

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:33 發表

喂~你有無攪錯ar~ 對我就要踢我出局 對4哥同其他人就尊敬無比
我要訓練到妳面對任何賽事都不怕 出局心情 佢地都是大過的就要尊敬無比 妳細過我ar~ar~ 打贏我先

引用:
原帖由 artin 於 2009-2-23 11:34 發表

佢琴日都踢左唔少人出局啵liness" />
不是!不是!我一時好彩 ,如果要我再對過我可能打唔到

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:43 發表

係ar~所以佢對我咁囂囉 不過~佢又真係幾叻ga~
妳贊我ar~ar~! 好啦! 今個星期日在乒工廠同妳打波和妳夾混雙打啦.........

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:51 發表

係ar~廠長~佢係青苗都係咁恰我嫁 黎到工廠都係咁
ar~ar~我錦對妳我自己好辛苦!!!!!! 依家妳覺唔覺得自己有進步^+^

引用:
原帖由 廠長 於 2009-2-23 11:56 發表

哈哈!!! 咁chung chung 做乜要成日恰妳ga?
要她打好"D"波,唔係點會學界團體得到第二名ar~ar~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 12:05 發表

廠長~我自己都有努力嫁~ 佢咁就叫用心良苦ar~ 恰我就恰我la
妳有努力過ar~ar~ 真係我是恰妳!死味ar~~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 12:29 發表

都係4哥心水清 知佢講咩
一時話4哥什麼什麼,一時話4哥心水清ar~ar~

發新話題