發新話題

【乒工廠】: 2009年2月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-23 10:58 AM 發表
我板粒仔就好易打啦.....
最幣我都5識打呢 chungchung又5教我點打

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:33 發表

喂~你有無攪錯ar~ 對我就要踢我出局 對4哥同其他人就尊敬無比
我要訓練到妳面對任何賽事都不怕 出局心情 佢地都是大過的就要尊敬無比 妳細過我ar~ar~ 打贏我先

引用:
原帖由 artin 於 2009-2-23 11:34 AM 發表

佢琴日都踢左唔少人出局啵liness" />
係ar~所以佢對我咁囂囉 不過~佢又真係幾叻ga~

引用:
原帖由 artin 於 2009-2-23 11:34 發表

佢琴日都踢左唔少人出局啵liness" />
不是!不是!我一時好彩 ,如果要我再對過我可能打唔到

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:33 發表

喂~你有無攪錯ar~ 對我就要踢我出局 對4哥同其他人就尊敬無比
melody 真係可憐喇!!! chungchung唔好恰得佢太緊要la...

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:43 發表

係ar~所以佢對我咁囂囉 不過~佢又真係幾叻ga~
妳贊我ar~ar~! 好啦! 今個星期日在乒工廠同妳打波和妳夾混雙打啦.........

引用:
原帖由 廠長 於 2009-2-23 11:44 AM 發表

melody 真係可憐喇!!! chungchung唔好恰得佢太緊要la...
係ar~廠長~佢係青苗都係咁恰我嫁 黎到工廠都係咁

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:51 發表

哈哈!!! 咁chung chung 做乜要成日恰妳ga?

引用:
原帖由 廠長 於 2009-2-23 11:56 AM 發表

我點知喎~ 你問佢囉

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:51 發表

ar~ar~我錦對妳我自己好辛苦!!!!!! 依家妳覺唔覺得自己有進步^+^

引用:
原帖由 ChungChung 於 2009-2-23 12:00 發表
ar~ar~我錦對妳我自己好辛苦!!!!!! 依家妳覺唔覺得自己有進步^+^
原來係咁!!! chungchung 真係用心良苦wor...

引用:
原帖由 廠長 於 2009-2-23 11:56 發表

要她打好"D"波,唔係點會學界團體得到第二名ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-2-23 12:02 PM 發表

原來係咁!!! chungchung 真係用心良苦wor...
廠長~我自己都有努力嫁~ 佢咁就叫用心良苦ar~ 恰我就恰我la

引用:
原帖由 ChungChung 於 2009-2-23 12:03 發表
要她打好"D"波,唔係點會學界團體得到第二名ar~ar~
又好似有d道理wor...

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 12:05 發表

廠長~我自己都有努力嫁~ 佢咁就叫用心良苦ar~ 恰我就恰我la
我當然知道啦

引用:
原帖由 廠長 於 2009-2-23 12:08 PM 發表

又好似有d道理wor...
佢ga道理就係打擊我 咁我無努力過咩~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 12:05 發表

妳有努力過ar~ar~ 真係我是恰妳!死味ar~~

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-23 12:24 PM 發表

許想 阿門 我地之嘛
都係4哥心水清 知佢講咩

發新話題