發新話題

【乒工廠】2007年11月4日 乒工廠訓練後感想!!

【乒工廠】2007年11月4日 乒工廠訓練後感想!!

今次有系統得多,大家亦打得盡情!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-4 23:15 發表
今次有系統得多,大家亦打得盡情!!!!!!!:)
絕對同意! 我玩得非常投入, 而且學了很多! 我諗, 技術應該提升咗少少! 多謝Gary同Gun哥, 仲有眾兄弟姊妹唔嫌我屎波:lol

你學 “詠春" 邊個敢話你 C 波
Facebook : http://facebook.com/hkttf

謙虛d好! 好多猛人喺度

你個 ICON 仲有支槍 ......點打 ar.
不過這樣打波會容易進步, 我讚成不要只計分

我冇出過汗:Q
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

唔開心的一個訓練日:Q . 但有一個開心的飯局:lol

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-5 10:37 發表
唔開心的一個訓練日:Q . 但有一個開心的飯局:lol
算啦!! 新技術係要多D時間磨練的!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-5 10:56 發表

仲乜吾開針呀 , 死吾死 哥哥 陪下你呀 :lol
唔要哥哥, 要妹妹, 要靚既, 有濕柴既

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-5 12:01 發表

:L

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-5 12:01 發表

克兄! 白小姐 或夏蕙衣啱你喎!有濕柴架, 靚唔靚睇個人口味啫,應該幾MATCH你喎, 我相信你都幾啱佢地架,話哂童顏幼齒MA:L

so happy today!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-5 15:58 發表

克兄! 白小姐 或夏蕙衣啱你喎!有濕柴架, 靚唔靚睇個人口味啫,應該幾MATCH你喎, 我相信你都幾啱佢地架,話哂童顏幼齒MA:L
留番比你慢慢享受:victory:

發新話題