發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 14:02 發表

真係  咁耍傾下la.
下次整個2日一夜打波, 浸溫泉, 美食 加 柬部華僑城豪華團la.
中間加埋, 買茶葉, 買絲綢, 買水晶, 購物點~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 14:04 發表

小邪童即係小邪童.
唔好屈我呀,
唔傾計, 點教我波,
唔摸我隻手, 點教我手型,
唔摸乒乓波, 又點樣開波~~
本帖最近評分記錄
  • Terence +4 好文章 2009-2-16 14:24

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-16 14:21 發表

唔係去水立方咩

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-16 14:21 發表

包咗啦,不過我哋呢啲團係去「全明星」、「龍珠」睇膠皮、木板、波鞋之類。
話時話,其實我懷疑華僑城呢啲咁嘅渡假村式酒店可能有乒乓波枱,可以打波。真係搵日走去探下路先。

Support~  and tempting~

But the coming sat local competition is likely to be for who are members in Grade B or the eligible from Grade C/A. Who never joins the competition cannot play the game, as i know.

引用:
原帖由 wfk 於 2009-2-16 16:17 發表
Support~  and tempting~

But the coming sat local competition is likely to be for who are members in Grade B or the eligible from Grade C/A. Who never joins the competition cannot play the game, as  ...
真的嗎? 多謝報料. 明天打去問下先.

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-2-16 17:11 發表
深圳俱樂部聯賽??
你係咪指係實利和搞果個比賽? 打8點的?(以前係安華打的)
定係另一個比賽?
咪妳上星期六打個個囉. 今個星期諗住一齊玩下湊.

回復 15# 的帖子

拉兩點, 拉左及拉右
Timothy

已預約3位教練. 請有意參加者儘早報名, 並pm手提比我, 以便聯絡.
大約行程 :
當日2pm上水火車站乙台近上水站入閘口(向羅湖方向)集合. 遲到請電話告知.
自行到球舘者請於4pm前到達實和和
4-6pm 與教練練球 (2人一教練), 另有檯可私片.
6-8pm 小肥羊晚膳
8-10pm 練球 / 友賽 / 自行回港 / 其他活動   於當日決定

confirm咗小肥羊晚飯未?我最主要睇呢個決定去唔去

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 10:54 發表
confirm咗小肥羊晚飯未?我最主要睇呢個決定去唔去
Firm左la. 只係睇下食唔食到烤全羊咋 因為要睇人數而定. 你黎la, 今次會約的80人仔為主.
myron主要打6-8pm, 佢自己係球館食燒雞及pizza.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 10:57 發表

Firm左la. 只係睇下食唔食到烤全羊咋liness" />liness" /> 因為要睇人數而定. 你黎la, 今次會約的80人仔為主.
myron主要打6-8pm, 佢自己係球館食燒雞及pizza.
雖然我覺得Myron好可憐,不過都無辦法啦,為咗隻小肥羊,今次無論如何都要上嚟。
食小肥羊要豪飲,我要諗下開唔開車,遲啲先同你約實我上去時喺邊度集合,ok?諗緊直頭第二日先返香港。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 11:02 發表

雖然我覺得Myron好可憐,不過都無辦法啦,為咗隻小肥羊,今次無論如何都要上嚟。
食小肥羊要豪飲,我要諗下開唔開車,遲啲先同你約實我上去時喺邊度集合,ok?
myron都唔知幾happy, 因為隻pizzahut的烤春雞係佢至愛, 而且佢又勁怕個陣味, 所以我會早的買俾佢食, 等佢6-8pm同鄧林認真練習.
如果你唔開車, 返黎時由皇崗過會好的, 有直接車到荃灣. 遲的同你夾下邊度等

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 11:02 發表

食小肥羊要豪飲,我要諗下開唔開車,遲啲先同你約實我上去時喺邊度集合,ok?諗緊直頭第二日先返香港。 ...
咁正? 哈, 我又係喎, book左holidayinn express. 房間幾好架. 個晚打完波會同myron仔去婆婆雞食完宵夜先返酒店. 第日去友傳再打過.

諗起. 小肥羊就.... 唉~~~~冇我份呀

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-17 11:22 發表
諗起. 小肥羊就.... 唉~~~~冇我份呀
使唔使打包隻羊脾俾你?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 11:22 發表

咁正? 哈, 我又係喎, book左holidayinn express. 房間幾好架. 個晚打完波會同myron仔去婆婆雞食完宵夜先返酒店. 第日去友傳再打過.
嘩,好似集訓咁!我要認真諗諗。

知唔知上水泊車那處平? 粉嶺火車站旁空地都要$40-50 全日.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 11:22 發表

Myron 仔唔係星期日要打乒工廠內部賽咩?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-17 12:07 發表
知唔知上水泊車那處平? 粉嶺火車站旁空地都要$40-50 全日.
上水好似仲要貴少少,離火車站5-10分鐘步程左右嘅空地場好似要60一日。

發新話題