23 12
發新話題

【偉裕】恭喜偉裕兄弟姊妹星期日團體賽中獲得季軍^^

【偉裕】恭喜偉裕兄弟姊妹星期日團體賽中獲得季軍^^

在領隊Garfield帶領下,各人將士用命,打出自己水準,

在危急關頭出線,雖在四強不敵,但雖敗猶榮,

在季軍戰挺身而出,獲得季軍,恭喜各位

PS:因Leslie不幸食物中毒,不能參賽,在此祝福他早日康復

恭喜恭喜!  Garfield 果然金牌教練!  

Leslie, take care  

^.^....

恭喜. Garfield指導應記一功

恭喜偉裕 ;恭喜Garfield

恭喜KC隊球隊!

昨日最值得開心的是隊友互相的支持,技術可能未及其他隊伍,但合作精神卻是可嘉,出線過程驚濤駭浪,兄弟們都堅持到底,最後能得季軍,值得鼓勵;盼兄弟們在乒超聯繼續努力,造出最好的成績! 在此多謝各位隊友!
隊員包括:
Garfield
Kit
Johnnywai,
Samuel
Jason
KC
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

恭喜恭喜......especially to handsome Samuel....

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-2-16 13:28 發表
昨日最值得開心的是隊友互相的支持,技術可能未及其他隊伍,但合作精神卻是可嘉,出線過程驚濤駭浪,兄弟們都堅持到底,最後能得季軍,值得鼓勵;盼兄弟們在乒超聯繼續努力,造出最好的成績!liness" /> 在此多謝各 ...
我最喜歡Samuel嗰場單打,我見到佢真係似一個削球手,好有個人風格。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 13:36 發表

我最喜歡Samuel嗰場單打,我見到佢真係似一個削球手,好有個人風格。
I like the words from Kwok:

Who can be the champion except me???

So confident!!!

引用:
原帖由 johnnywai 於 2009-2-16 22:20 發表

I like the words from Kwok:

Who can be the champion except me???

So confident!!!
嘩! 幾時講架, 聽漏左湊

Johnny翻譯有誤,我只係話:「我打冠軍賽好正常。」事實証明我最後都只係得第二

順便都要讚下Johnny,佢啲波真係有進步,啲體液無白流

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-2-16 09:48 發表
恭喜KC隊球隊!
攪錯了,不是小弟的球隊,小弟只是打雜而已^^

今次是由偉裕首席教頭Garfield領軍

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 22:24 發表

嘩! 幾時講架, 聽漏左湊
唔係講「神兵盃」,係講緊我打嘅先進比賽,當時我都入咗決賽啦,講話「我打決賽好正常」係大局已定嘅馬後炮

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 13:36 發表

正當地說我是一個沒有進攻能力(正是進攻負得分)的球手,事實上只是被迫受打的好"削"二打六的球手。

引用:
原帖由 samchtam 於 2009-2-16 23:19 發表

正當地說我是一個沒有進攻能力(正是進攻負得分)的球手,事實上只是被迫受打的好"削"二打六的球手。
只要打出風格,你總會有你嘅地位。不過最大問題係香港哋球場唔夠大俾你發揮

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 23:25 發表

只要打出風格,你總會有你嘅地位。不過最大問題係香港哋球場唔夠大俾你發揮
同意 我想訂兩張乒乓桌,但放一張,這樣多D地方發揮我的風格啦

引用:
原帖由 kwokwy 於 16/2/2009 13:36 發表

Samuel 一向都是一位強勁既削球手  

引用:
原帖由 WW08 於 2009-2-16 23:43 發表

Samuel 一向都是一位強勁既削球手  
全靠〝削〞球手頂住重要的尾關才能出線!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 22:28 發表
Johnny翻譯有誤,我只係話:「我打冠軍賽好正常。」事實証明我最後都只係得第二

順便都要讚下Johnny,佢啲波真係有進步,啲體液無白流
You want to exchange 體液 with him???  

23 12
發新話題