28 12
發新話題

@【此木、枱底、嘉聯】:3月7日(星期六) 8:00-10:00pm 歌和老街

@【此木、枱底、嘉聯】:3月7日(星期六) 8:00-10:00pm 歌和老街

日期 : 7-Mar-2009
時間 : 8:00-10:00pm
地點 : 歌和老街壁球及乒乓球中心
枱號 : 24,25,26
球隊 : 此木、枱底奇乒、嘉聯

1) 請以上球隊確認出席
2) 請每位球隊確認一負青人取場, 請留言, PM 或電郵通知我們 (Email : [email protected])
3) 請主隊準備三星乒乓球, 記錄賽果及48小時內刊登賽果上網 (賽果可貼於在這帖內)
4) 若未能在限時前完成比賽, 雙方可加鐘至11:00pm, 唯訂場必須在10:00pm前申請
5) 相方隊長儘可能在比賽前互相以電話聯絡
6) 若未能於上述時間到場比賽, 該隊將視作棄權

如有任何問題, 請與我們聯絡

【C組賽事 屯門男青、乒匯、青屯B】???  Please change the topic thank you.  

Revised
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

'此木' 是否----  火柴人

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-2-16 19:08 發表
'此木' 是否----  火柴人
即以前的乒天動地

若果「火柴人」=「乒天動地」,咁c組咪只得九隊?唔明。
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=10950&extra=page%3D1

抑或今年的「乒天動地」=/= 去年的「乒天動地」?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-16 14:39 發表
Revised
Thanks brother.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 19:39 發表
若果「火柴人」=「乒天動地」,咁c組咪只得九隊?唔明。
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=10950&extra=page%3D1

抑或今年的「乒天動地」=/= 去年的「乒天動地」?
你前一個post 咪講左lor.............
避免在錯誤的前提下推論

唔好意思,請恕我笨,仲係唔明。因為此木即係火柴人,火柴人即係乒天動地,咁c組咪得9隊囉。
所以我最基本的問題是:c組應該有9隊抑或10隊?但似乎每組都有10隊,我呢個前提唔知係咪又錯咗?唔該有時間解釋下我知。謝謝。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 09:11 發表
唔好意思,請恕我笨,仲係唔明。因為此木即係火柴人,火柴人即係乒天動地,咁c組咪得9隊囉。
所以我最基本的問題是:c組應該有9隊抑或10隊?但似乎每組都有10隊,我呢個前提唔知係咪又錯咗?唔該有時間解釋下 ...
'此木' 不是'火柴人乒團'

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2009-2-17 16:37 發表

'此木' 不是'火柴人乒團'liness" />
明白哂,唔該

此木 唔係火柴~ 用黎點香同煙sin係火柴 haha

如果係有問題 我諗大會都會更改 放心
因為你發現 名單隊名有括前名 和....組員也不同

明白了,唔該

希望打o個陣見到你la 你隻公仔好得意

我真人無隻公仔咁得意,你可能會失望

引用:
原帖由 路人樂 於 2009-2-17 18:07 發表
希望打o個陣見到你la 你隻公仔好得意
你同kwokwy見過la, 係北河街, 元旦賽

really ?hhaa~佢o個陣叫咩名呀?
eric ??

引用:
原帖由 路人樂 於 2009-2-17 22:57 發表
really ?hhaa~佢o個陣叫咩名呀?
eric ??
你前日都見過kwokwy 嫁啦

o.......................................係咪叫角 , Eric ?

28 12
發新話題